Metro-portal.hr

objavljeno 10.10.2013. 16:30:00
SAVJETI

Što muškarci baš nikad ne bi smjeli odjenuti

Ako spadate u ekipu koja na trenirku bez problema navuče prve cipele koje nađe i krene u trgovinu, ovo je tekst za vas

Sandale s čarapama su kategorija za sebe :)
Sandale s čarapama su kategorija za sebe :) (Arhiva)

Muškarci i stil često nisu na istoj strani ograde, štoviše, postoje neke kombinacije koje nisu mrske muškarcima, a žene ih jednostavno apsolutno ne mogu niti zamisliti na svom dragom. E, pa kako biste bili obaviješteni, a da ne morate pitati Modnog Mačka za savjet, evo par ideja što obavezno izbjegavati.

Traperice i crne tenisice prolaze kod dobrog broja žena, no one modno osviještene samo će frknuti nosom i proći kraj vas s prezirom na licu, jednako kao i kad na traperice obučete fine crne cipele koje jednostavno vrište: "Mi smo cipele za odijelooo!!"

Traperice izgledaju kao da uz njih možete obući stvarno svašta, ali kad navučete tenisice za trčanje, bolje vam je ne izlaziti iz kuće u toj kombinaciji, jednako kao i cipele za planinarenje. Naravno, ako stvarno idete na planinarenje, slobodno to navucite, ali ako samo idete prošetati klinca po parku ... NE!.

Tenisice na fine hlače? Hmm ... NEEE! Zapravo, postoji par kombinacija koje mogu proći, čak i biti jako in, ali nemojte pokušavati, niste, jel', Modni Mačak ...

I, za kraj imamo tri tipa ljetne obuće koja jednostavno ne smije krasiti vaše noge osim na putu za plažu. Dakle, Teva sandale s remenčićima, japanke i crocsice ne idu ni uz koje hlače. Jednostavno ne idu. Da budemo precizniji, crocsice ne idu ni uz što ... nikad ... i nikako.

Eto, spasili ste se savjeta stilista na cesti, samo zapamtite ovih par jednostavnih pravila. 

10.10.2013. 16:30:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-bas-nikad-ne-bi-smjeli-odjenuti/80958/