Metro-portal.hr

objavljeno 13.01.2019. 18:03:24
ZNATE LI?

Što muškarce čini privlačnima?

Stručnjaci su zaključili da su muškarci koji su se trudili biti duhoviti kod žena dobili najbolje ocjene

Kad je nasmijete... na pola ste puta :)
Kad je nasmijete... na pola ste puta :) (Arhiva)

Muškarci se vrlo često pitaju kako privući žene, pa se posvećuju raznim aspektima svog izgleda, a zapravo bi trebali poraditi na nečem potpuno drugačijem... humoru.

Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu "Evolutionary Psychology" objasnilo je neke od vječnih dilema kada je riječ o privlačnosti između muškaraca i žena.

Prvi dio testiranja obavljen je na 50 mladih osoba koje su promatrale profile (fotografije i kratke videozapise) 100 nepoznatih osoba i na osnovu toga su trebale reći koje osobe su im najprivlačnije. Rezultati su dali vrlo jasne odgovore - osobe koje su se najviše smijale i bile duhovite privukle su najviše pažnje.

Drugi dio istraživanja uključivao je 200 muškaraca i žena, samaca starosti od 20 do 30 godina. Svaka od ispitanica trebalo je provesti 10 minuta sa svakim od muškaraca, a nakon toga odlučiti koji od njih joj je najsimpatičniji i koje osobine su joj se najviše svidjele.

Iako su odgovori bili vrlo različiti, stručnjaci su zaključili da su muškarci koji su se trudili biti duhoviti kod žena dobili najbolje ocjene.

Stoga, poradite malo na tome... neće škoditi u svakom slučaju.

13.01.2019. 18:03:24
http://metro-portal.hr/sto-muskarce-cini-privlacnima/116397/