Metro-portal.hr

objavljeno 05.09.2013. 21:31:00
HE HE

Što možete posuditi od svog muškarca u kupaonici

Dok muškarci kradom isprobavaju beauty proizvode svojih partnerica, ni njih ne bi trebalo ništa spriječiti da neke stvari posude

Muška britvica na ženskim nogama - sjajno!
Muška britvica na ženskim nogama - sjajno! (Shutterstock)

Kozmetički proizvodi za žene puno su mirišljaviji, zabavniji i atraktivniji od muških. Ipak, u nekim slučajevima, upravo bi ti proizvodi iz kozmetičkog ormarića tvog dragog mogli poslužiti za postizanje savršenih rezultata. Naravno, ništa nemoj uzimati bez pitanja!

1. Britvica

Postoji zaista veliki spektar britvica za žene, no one muške nekako nam ulijevaju povjerenje. Čvršće su i praktičnije pa će tvoje noge uz njih zablistati za samo nekoliko minuta. Obožavaš li britvicu svog dečka, sama kupi svoje nastavke kako ne bi koristila one koje tvoj dragi stavlja na lice.

2. Dezić

Ideš li na stresni poslovni sastanak ili na duži posjet teretani, slobodno posudi dezić svog dečka. Dat će ti izvrsnu zaštitu te pritom mirisati tako osvježavajuće...

3. Šampon protiv peruti

Primjećuješ li perut na svom vlasištu, isprobaj šampon protiv peruti svog frajera. Ovi šamponi znatno su jeftiniji od onih namijenjenih ženama, a učinak je isti, ako ne i bolji. Plus - često u sebi već i sadrže regenerator!

05.09.2013. 21:31:00
http://metro-portal.hr/sto-mozete-posuditi-od-svog-muskarca-u-kupaonici/80280/