Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2013. 23:01:00
HE HE

Što je važnije od veličine penisa za dobar seks

Ako mislite da je samo veličina važna, živite u zabludi, jer iako nije zanemariva stavka, ipak ima i drugih stvari na koje žene obraćaju pažnju u krevetu

Naravno da je važna i veličina, ali i druge stvari
Naravno da je važna i veličina, ali i druge stvari (Arhiva)

Ako spadate u muškarce koji su malo uskraćeni u predjelu prepona, znajte da osim toga ima i drugih važnih stvari koje žene gledaju kod muškaraca, pa je možda vrijeme da ih osvijestite i počnete ih koristiti kako biste kompenzirali nedostatke u gaćama.

Za početak, vrlo je važno da imate čistu posteljinu, koja je drugi najveći okidač ženskog uzbuđenja, pokazala su istraživanja, i to nakon mršavljenja. Kako prosječan muškarac mjenja posteljinu četiri puta godišnje, tu očito ima dosta problema.

Osim toga, što se tiče izgleda, ženama je od veličine penisa puno važnija lijepa razvijenosti ramena i prsa, jer izgled tijela na listi privlačnosti nosi 80 posto, dok je veličina penisa tek 6 posto. 

Ako želite stvarno zapaliti partnericu, pomozite joj oko kućanskih poslova. Možda je baš vaša ta svaka sedma žena koja smatra da je to vrlo uzbuđujuće.

Ništa manje važna nije ni spretnost vašeg jezika. Naime, kad se sve izračuna, tri četvrtine orgazama koje žene dožive nemaju veze s penetracijom već s oralnim zadovoljavanjem, stoga, ako ste tu manjkavi, to je puno veći problem od nedovoljno velikog penisa.

Na kraju, naravno, izdržljivost - možete vi biti obdareni koliko god želite, ali ako ste gotovi za par minuta, ona sigurno neće biti, pa neće ni imati koristi od vaše alatke. 

29.12.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/sto-je-vaznije-od-velicine-penisa-za-dobar-seks/82414/