Metro-portal.hr

objavljeno 05.03.2013. 06:29:00
WEB::INDUSTRIJA

Što je to Masterweb nagrada?

Najzanimljiviji dio prvog dana sajma zasigurno će biti dodjela Masterweb nagrada, u kategoriji Web-turizam 2013

MasterWeb nagrada za najbolji turistički projekt
MasterWeb nagrada za najbolji turistički projekt (Web::Industrija)

Sajam "Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone" otvara svoja vrata 3. travnja kada će kroz cjelodnevna predavanja, najbolji stručnjaci predstaviti najnovije trendove iz web-turizma.

Na jednom ćete mjestu naučiti kako popuniti smještajne kapacitete, kako povećati prodaju turističkih aranžmana kroz web-turizam (op.aut. što je to web-turizam saznajte na naslovnici sajma) te kako i gdje pronaći prave goste za Vas.

Na sajmu ćete se imati priliku predstaviti i upoznati sa novim poslovnim partnerima kroz koristan način upozavanja, zabavan, uz puno pozitivne energije koju stvara među sudionicima - Business Speed Dating.

Sajam je namijenjen svima koji se bave.

- marketingom i prodajom u turizmu; upravljanjem i prodajom smještajnih kapaciteta, hotelijerstvom i ugostiteljstvom, privatnim i online iznajmljivanjem; web dizajnom, web marketingom, online poslovanjem i PR-om, internetskim marketingom te community managementom;

...i mnogim drugim turističkim i web-djelatnicima.

Sajam je namijenjen i izlagačima koji će predstaviti svoju ponudu. I Vaša tvrtka može biti izlagač na štandu ili sponzor predavanja. Saznajte ovdje kako.

NAPOMENA: Ako mislite da je ovo tematika koja zanima Vaše poslovne prijatelje, partnere ili čak osobne prijatelje, pa možda i životnog partnera - slobodno ovaj email im ili mu ili njoj - proslijedite. Hvala.

...a sada odgovor na pitanje - što je to Masterweb nagrada?

Najzanimljiviji dio prvog dana sajma zasigurno će biti dodjela Masterweb nagrada, u kategoriji Web-turizam 2013. Pozivaju se svi izvođači web-projekata da do 20.03. prijave svoj rad ispunjavanjem ovog online obrasca te sudjeluju na natječaju za najbolji turistički web-projekt. Bilo da se radi o web stranici, marketinškoj kampanji ili poslovnom modelu - Vaše projekte ocjenjuje stručni tim koji se sastavljen od poznati članova sa web-scene te dosadašnjih dobitnika Zlatne nagrade Web::Strategije. Prijave su za sve, a dobitnika može biti samo troje. No, samo najbolji od najboljih dobivaju Masterweb priznanje.

Ako već niste, proučite program Web::INDUSTRIJE 2013 i rezervirajte svoje mjesto na sajmu. Prijava za ulaz na sajam je obavezna i moguća samo na ovom linku! Požurite!

05.03.2013. 06:29:00
http://metro-portal.hr/sto-je-to-masterweb-nagrada/76827/