Metro-portal.hr

objavljeno 24.10.2013. 10:33:00
PREDSTAVA

Što je muškarac bez trikova na vidikovcu Zagreb Eye

Novootvoreni prostor vidikovac Zagreb Eye, na 16. katu Ilice 1 čini jedinstvenu lokaciju za Vidovićev show „Što je muškarac bez trikova"

Predstava na vrhu grada
Predstava na vrhu grada (Menart)

Nakon neobične pretpremijere u Špičkovini, iluzionističko - satirični show „Što je muškarac bez trikova" Luke Vidovića i Marija Kovača, seli u visine, točnije na 16. kat nebodera!

Premijera će se održati 8. studenog u 20 sati kad će vidikovac Zagreb Eye otvoriti svoja vrata cabaretskoj sceni i time obogatiti kulturnu ponudu grada Zagreba.

„Hvala vam, divna ste publika! Ovo je jedna od najboljih izvedbi koje sam imao, zahvaljujući upravo vama. Jako sam sretan zbog toga i zasigurno ću se ponovo vratiti." - rekao je Luka Vidović nakon pretpremijere u Špičkovini kojom se prvi puta predstavio u nešto drukčijem izdanju te pod redateljskom palicom Marija Kovača, spojio  naizgled nespojivu kombinaciju stand-up komedije, iluzionizma i političke satire!

Jedinstveni kulturno-medicinski tretman „Što je muškarac bez trikova" u nešto više od sat vremena dat će odgovore na mnoga naizgled nevažna pitanja; Kome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu? Kako se igraju nenamještene nogometne utakmice? Tko se našao na udaru kritika, a tko se provukao kroz ušicu igle?

Novootvoreni prostor vidikovac Zagreb Eye, na 16. katu Ilice 1, pruža spektakularan panoramski pogled na Zagreb i tako čini jedinstvenu lokaciju za Vidovićev show „Što je muškarac bez trikova".

Željeli smo se odmaknuti od klasičnog teatra pa smo pretpremijeru igrali u Špičkovini, omiljenu samom političkom vrhu, a nastavak igranja zaista nije mogao biti bolji - vidikovac Zagreb Eye je mjesto u koje sam se zaljubio na prvi pogled jer će publici pružiti jedinstveni doživljaj i mislim da smo ovom suradnjom prava atrakcija u ovom dijelu Europe" poručuje Luka Vidović ususret prvoj sezoni nove predstave. Kovaču i Vidoviću ovo je prva takva suradnja, a predstava će igrati i na engleskom jeziku.

Legenda kaže da će ljubav para koji se poljubi na vidikovcu trajati vječno. Organizatori poručuju da će vam možda prisjesti ljubav nakon predstave (nekima je možda prisjela neovisno o predstavi ili vidikovcu) ali svakako testirajte teoriju na vidikovcu Zagreb Eye i to svakog četvrtka u studenom (14. 21. i 28.11.) od 20 sati, kad će ordinirat Luka Vidović.

O ekskluzivnosti samog prostora i predstave , govori i činjenica da će za svaku pojedinačnu izvedbu, u prodaju,  biti pušteno svega devedeset ulaznica stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 28. listopada putem www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kn u pretprodaji ili 75 kn na dan predstave.

Sve novosti pratite na facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

24.10.2013. 10:33:00
http://metro-portal.hr/sto-je-muskarac-bez-trikova-na-vidikovcu-zagreb-eye/81238/