Metro-portal.hr

objavljeno 12.03.2014. 09:38:00
NAJAVE

Što je muškarac bez trikova Luke Vidovića u Bulldog Pubu

Jedan od hrvatskih Superbrandova, stand-up komičar, iluzionist i veliki humanitarac Luka Vidović, ponovo starta sa satiričko – iluzionističkim showom „Što je muškarac bez trikova“, ovog puta u Bulldog Pub-u 19. ožujka od 20 sati

Luka Vidović opet jaše
Luka Vidović opet jaše (Arhiva)

Naizgled nespojiva kombinacija stand-up komedije, magic showa i političke satire omogućit će vam jedinstveni kulturno-medicinski tretman zbog kojeg ćete u nešto više od sat vremena saznati:

Kome čaj za debljanje nije pomogao? Tko si može priuštiti kavu na Stradunu? Kako se igraju nenamještene nogometne utakmice? Tko se našao na udaru kritika, a kome zvijezde „rikavaju" od smijeha"? - sve to i puno više donosi vam predstava, intrigantnog naziva „Što je muškarac bez trikova" .

Predstava je autorski projekt iluzionista Luke Vidovića i redatelja Marija Kovača koji spaja iluzionizam sa satiričkim pogledom na svakodnevicu. Projekt je zamišljen sa željom da humorom oplemeni klasični iluzionistički show te na taj način iz trenutka u trenutak nasmijava publiku. U nešto više od sat i pol vremena predstava vam nudi niz vrhunskih trikova, originalnih šaljivih video uradaka i do sada neviđeni stand-up komičarski pristup.

Ovo je polu-cabaretska večer, gdje njihova publika može sjesti, uživati i smijati se zajedno s njima te barem nakratko, u svojim mislima, pobjeći od surove svakodnevnice.

Dođite po svoju dozu smijeha i zabave, 19. ožujka u Bulldog Pub, gdje će u 20 sati na pozornicu izaći Luka Vidović i pokazati vam što znači biti „muškarac s trikovima".

Ulaznice možete kupiti putem www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 40 kuna

Sve novosti pratite na Facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

12.03.2014. 09:38:00
http://metro-portal.hr/sto-je-muskarac-bez-trikova-luke-vidovica-u-bulldog-pubu/83763/