Metro-portal.hr

objavljeno 01.09.2014. 21:39:00
SAVJETI

Što je muškacima draže nego da im kažete da ih volite

Nekoliko sitnica koje će svakom muškarcu rastopiti srce i znat će da ga stvarno volite, bez ikakve sumnje

Muškarce nije teško usrećiti
Muškarce nije teško usrećiti (FreeDigitalPhotos)

Reći muškarcu da ga volite nije lako prvi puta, no kao i u svakoj vezi, s vremenom postaje jednostavnije, zatim prelazi u naviku, a na kraju potpuno nestaje. Ako ga stvarno volite, nekoliko stvari koje radite dat će mu to do znanja puno bolje nego da mu tu frazu ponavljate svaki dan stotinu puta.

Recimo, u trenucima kad ima vašu potpunu pažnju, tijekom obroka ili razgovora, muškarac osjeća da vam je važan. Stoga, ako vas prijateljice ne puštaju na miru s porukama, ostavite mobitel na stolu i posvetite se dragome, znat će to cijeniti.

Kad mu skuhate njegovo omiljeno jelo, slijedite staru mudrost koja kaže da ljubav dolazi kroz želudac, a vjerujte, još se nije izlizala. To što znate koji dodatak jelu najviše voli više mu znači od bilo čega što mu možete reći.

Muškarci vole kad su žene lijepe zbog njih, barem to oni tako misle. Naravno da vi želite uvijek biti lijepi i njegovani, a ako uz to obučete nešto što znate da mu se sviđa, i to bez neke posebne prilike, bit će jako sretan.

OK, muškarci nekad jesu velika djeca i treba ih hvaliti i pustiti da sami odlučuju, to u teoriji znate, no jeste li provjerili u praksi? Kad muškarac osjeti da ga cijenite i imate povjerenja u njega, skinut će vam zvijezde s neba. 

Ako ga još uz sve to ne gnjavite zbog druženja s dečkima i utakmica nedjeljom, čak ni iza vaših leđa neće govoriti ništa protiv vas, dapače, zdušno će vas braniti pred tim istim prijateljima. 

Nije teško, slažete se? :)

01.09.2014. 21:39:00
http://metro-portal.hr/sto-je-muskacima-draze-nego-da-im-kazete-da-ih-volite/81331/