Metro-portal.hr

objavljeno 11.11.2012. 22:16:00
LOL

Što intimna frizura govori o ženi?

Intimne frizure mogu dosta reći o svojim vlasnicama, pa pročitajte što znači kad cura nosi brazilku, trokutić ili prirodnu frizuru

Što se krije ispod gaćica?
Što se krije ispod gaćica? (Wikipedia)

Do sada smo pisali o raznim dijelovima tijela koji vam mogu pomoći u procjenjivanju osobe koju prvi puta sretnete, pa smo odlučili pozabaviti se i jednim dijelom tijela vrlo zanimljivim muškarcima (i nekim ženama) koji zapravo želite vidjeti što prije.

No, što kad stvarno djevojka skine gaćice i dobijete uvid u intimnu frizuru? Može li se i iz toga nešto zaključiti? Naravno da može!

Kad je dolje prirodna frizura, tj. depilirana samo bikini zona ili ono što bi virilo iz gaćica na plaži, imate posla sa ženom koja je praktična i voli prirodne ljepote. Uz to je i skromna osoba koja dobro zna što hoće i ne misli privlačiti pažnju.

Ako se u gaćicama krije fino frizirani trokutić, koji osim depiliranih prepona i bikini zone uključuje i depilaciju većeg dijela ostalih dlačica, radi se o dinamičnoj ženi koja voli promjene, no ni sigurnost joj nije mrska, moralnoj osobi koja se voli poigrati sa svojim seksipilom u određenim situacijama.

Irokezica, tj. uska trakica dlačica raznih debljina, uredno podšišanih i skraćenih pokazuje da se radi o komunikativnoj, otvorenoj osobi koja nema strah od promjena, s ukusom za avanture unutar granica koje sama postavlja.

Brazilska depilacija najpopularnija je u zadnje vrijeme, a radi se potpunoj depilaciji intimne zone, koji najčešće imaju sigurne i slobodne žene, svjesne seksipila koji imaju i nije ih strah dodatno ga naglasiti - točno znaju što žele i kako doći do toga.

11.11.2012. 22:16:00
http://metro-portal.hr/sto-intimna-frizura-govori-o-zeni/74794/