Metro-portal.hr

objavljeno 12.04.2021. 21:01:00
UPS! ;)

Što fantazije govore o vama

Seksualne fantazije mogu puno reći o vašem karakteru, pa ne bi bilo loše da pripazite kome ih otkrivate... jasno vam je zašto

Što biste radili da smijete?
Što biste radili da smijete? (Arhiva)

Volite li fantazirati o seksu? Pada li vam na pamet kakva fantazija koju želite ostvariti kako god znali i umjeli?

E, tek toliko da znate, seksualne fantazije govore jako puno o vašem karakteru, pa osim što bi bilo da i sami shvatite neke stvari o sebi, možda nije loše pripaziti kome ih otkrivate...

Dominacija - nesigurna osoba koja osjeća potrebu da se nametne i pokaže da je glavna. Kako je to i znak agresivnosti, ako često mislite o tome, vrijeme je da se malo zabrinete za sebe. 

Grupni seks - otvorena i znatiželjna osoba, no sramite se to pokazati i priznati drugim ljudima. 

Potčinjenost - pokazuje da se bojite preuzeti inicijativu i jedino što želite je da budete zadovoljeni. Ovakve maštarije bi trebalo ozbiljno shvatiti i ponekad donijeti odluku sam, a ne prepuštati baš sve partneru. 

Seks u javnosti - u vama čuči mali egzibicionist, no vaš vas dobar odgoj ipak sprječava da svima pokažete kakav se vražićak krije u vama. 

>> Najčešće seksualne fantazije muškaraca i žena >>

Voajer - jasno vam daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati i natjecati s ljudima oko sebe. Ipak, to je i znak znatiželje koja je uvijek dobra osobina. 

Na kraju, savjet dana - maštarije ipak poboljšavaju seksualni život, pa ih pokušajte barem djelomično ispuniti ...

12.04.2021. 21:01:00
http://metro-portal.hr/sto-fantazije-govore-o-vama/131452/