Metro-portal.hr

objavljeno 05.08.2018. 21:34:00
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

Smisao za humor pokazao se kao sjajan predskazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim

Smisao za humor donosi i bolji seks
Smisao za humor donosi i bolji seks (iStock)

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali ustanoviti s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovito dosezale vrhunac.

U istraživanju su sudjelovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osjećale obavezu dati bolju ocjenu svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svoj seksualnom životu, a na temelju njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s - humorističnim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan predskazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te naposljetku i dobar seks.

Među drugim kvalitetama našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod plahtama. Muškarci s ovim kvalitetama pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerica od muškaraca koji ih ne posjeduju

05.08.2018. 21:34:00
http://metro-portal.hr/sto-cini-muskarce-boljim-ljubavnicima/113615/