Metro-portal.hr

objavljeno 03.07.2014. 21:24:00
MALE TAJNE

Što bi muškarci trebali znati o ženama?

Muškarci često ne znaju ili ne primjećuju neke vrlo bitne, a s druge strane sasvim jednostavne stvari

Znate li sve što trebate znati?
Znate li sve što trebate znati? (Shutterstock)

Većina muškaraca ne zna mnogo stvari o ženama koje bi u načelu trebali znati odnosno u životu bi im bilo puno lakše i bolje kada bi ih znali.

Srećom po 'neznalice' među ženama se uvijek nađe neka dobra duša koja je spremna otkriti male, ali bitne tajne. Jedna od njih je kolumnistica časopisa Esquire Stacey Grenrock Woods, koja se bavi temama seksa, a otkrila je nekoliko istina o ženama za koje tvrdi da ih većina muškaraca ne zna.

Woods navodi da žene za razliku od muškaraca nisu pretjerano sklone šali, ali su s druge strane mudrije zbog čega se rjeđe ponašaju kao klaunovi.

>> Kakvu vezu žele muškarci, a kakvu žene >>

Pripadnice ljepšeg spola nisu svjesne većine onoga što muškarci o njima zaista misle i govore, odnosno svjesne su tek desetak posto toga.

Žene vole urednost i čistoću pa ćete ukoliko ih uvedete u čist stan u njenim očima biti veći nego možete zamisliti. Vezano uz to, žene vole da ih se izvede na ručak ili večeru jer im to nerijetko jako uljepšava dan.

>> Zašto vezu prekidaju žene, a zašto muškarci >> 

Naravno, ponekad ćete ženama morati biti i pravi sluge jer je njihova konstitucija delikatna, a odjeća kojom ju prekrivaju nerijetko vrlo komplicirana i muškarcima, iako oku ugodna, često potpuno nerazumljiva.

Žene obožavaju provoditi dane s voljenim muškarcima, a o suprotnom spolu razmišljaju svo vrijeme no i izlasci sa ženskim društvom kotiraju vrlo visoko i nikako nisu zanemarivi.

>> Što muškarci NE žele znati o ženama >>

Vrlo bitna stvar, koja muškarcima zna zadavati glavobolje, je da je ženama jedan orgazam u prosjeku zaista dovoljan.

I za kraj, ako ste se odlučili na taj korak, budite svjesni da velika većina žena zaista voli vjenčanja.

03.07.2014. 21:24:00
http://metro-portal.hr/sto-bi-muskarci-trebali-znati-o-zenama/34865/