Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2013. 23:01:00
ZANIMLJIVO

Stižu novi trendovi u seksu

Iako se čini da je seksualna revolucija tek završila, zapravo počinje nova, a da toga nismo ni svjesni

Sve je više nijansi u krevetima
Sve je više nijansi u krevetima (Arhiva)

O seksualnoj revoluciji se i dalje piše kao da je bila u šezdesetima, a od tada su prošle barem tri. I taman kad se činilo da su se uspostavili neki stabilni trendovi, stvari su se opet počele mijenjati. 

Za početak, stranice za online upoznavanje već polako odlaze u povijest, barem tako tvrde na AskMen jer je deset najpopularnijih stranica zabilježilo pad posjećenosti u zadnjih godinu dana. Lažni profili i fejkanje na netu donijeli su nepovjerenje, pa tako samo 9 posto muškaraca želi upoznati žene online.

Pedeset nijansi sive, ma kako literarno beznačajni romani, očito su oslobodili inhibirane žene jer je industrija seksualnih igračaka na putu velikog oporavka i povratka. Uz to, sve je više ljudi sklono opraštanju nevjera, jer to rade i zvijezde koje sve više utječu na životne navike ljudi.

Sve ovo povećalo je i broj preljubnica, naime, sve se više žena odvažuje istražiti zabranjeno voće izvan braka, potaknuto promjenama koje vide oko sebe i kod svojih prijateljica, a kod kuće je stalno isto.

Sve u svemu, mini revolucija je opet tu, kako ćete vi snaći u njoj?

06.05.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/stizu-novi-trendovi-u-seksu/77977/