Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2010. 10:56:54
KONCERTI

Sting u zagrebačkoj Areni 8. studenoga

Symphonicity turneja specifična je po velikom orkestru koji Sting vodi sa sobom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Veliki glazbenik Sting koji će nastupiti u Zagrebu 8.11.2010. godine,  dolazi u pratnji najvećeg pratećeg benda u svojoj glasovitoj karijeri, Kraljevskog filharmonijskog orkestra. Orkestar koji čini 45 članova, dodali su Stingovim emocionalnim izvedbama dodatnu eleganciju i dubinu te omogućuju potpuno novi uvid u Stingovu ionako raznovrsnu glazbenu karijeru.

Glazbenik će publici predstaviti u potpunosti prerađen materijal  na kojemu je radilo 10 različitih aranžera izričito za njegovu Symphonicity turneju. U novom ruhu pjesme su posebno dizajnirane za orkestar, te će osvježiti bogatu glazbenu paletu izvedbi koje su već sada postale klasika u svjetskim glazbenim okvirima .

Orkestrom će ravnati maestro Steven Mercurio poznat po svojem dosadašnjem radu sa Chick Coreom, Lucianom Pavarottijem te Andrea Bocellijem, a uz spomenute glazbenike na ovoj turneji Stingu će se pridružiti i njegov dugogodišnji gitarist Dominic Miller te glazbenici David Cossin, Jo Lawry i Ira Coleman.

Sting je ovih dana u sklopu svoje Symphonicity turneje održao koncerte u Pragu i Ženevi te je zaradio odlične kritike za svoj nastup. Turneju Symphonicity opisuju kao fantastično glazbeno iskustvo koje krasi savršenstvo te čistoća zvuka kao i Stingove izuzetne glazbene sposobnosti. Ništa manje ne očekujemo niti u Zagrebu, a obzirom da je broj ulaznica ograničen na 11 tisuća preporučamo svima da svoju ulaznicu nabave na vrijeme i budu dio nezaboravne glazbene večeri.

Ulaznica za ovaj doista poseban spektakl još ima u prodaji preko sistema Eventim.

Cijene ulaznica su:

VIP parter: 500 kn

PARTER sredina: 450 kn

PARTER: 400 kn

TRIBINA dolje: 400 kn

TRIBINA gore: 350 kn

LOŽA: 800 kn

30.09.2010. 10:56:54
http://metro-portal.hr/sting-u-zagrebackoj-areni-8-studenoga/48973/