Metro-portal.hr

objavljeno 08.11.2012. 15:29:00
SJAJNO!

Steve Vai odsvirat će svoju priču hrvatskoj publici

Posebna gošća, Beverly McClellan je nažalost morala otkazati suradnju na ostatku turneje

Virtuoz na gitari u Tvornici kulture
Virtuoz na gitari u Tvornici kulture (AdriaEntertainment)

Nakon sedam godina, jedan od najpoznatijih gitarista na svijetu, učenik velikog Joea Satriania, virtuoz koji odiše originalnošću: STEVE VAI ponovo dolazi svirati hrvatskoj publici! Uz "priču" s njegovog najnovijeg albuma The Story of Light hrvatsku publiku će podsjetiti na svoja remek djela iz dugogodišnje karijere!

Kultni zagrebački klub Tvornica još jednom će ovog ugostiti talentiranog gitarista koji je uzor mnogim glazbenicima, a 9. studenog tamo će se "proizvoditi" nevjerojatni riffovi žestokog rock i blues zvuka te emocionalnih melodija povezani u jedinstvenu cjelinu. Steve Vai, 9.11.2012. virtuozno će predstaviti svoje umijeće hrvatskoj publici!

Za vrijeme koncerta, Vai se više puta presvlači i konstantno mijenja gitare. Komunicira s publikom, šali se, izvodi gitarističke trikove te prenosi glazbu na samo njemu svojstven način. Osim virtuoznosti na električnoj gitari s usklađenim prijelazima od žestokih rock nota do klasičnih bluzerskih melodija, Steve Vai zadivljujuće svira i akustičnu gitaru u što će se publika imati priliku uvjeriti. Na pozornici zajedno s njim, u bendu su vrhunski glazbenici.

Ove godine se Steve Vai prvi puta susreo s Beverly McClellan te ostao impresioniran njenim načinom interpretacije pjesama. Zbog njene posebnosti, Vai je odlučio povesti McClellan kao posebnu gošću na dijelu turneje. Nažalost, radi osobnih razloga, Beverly je morala otkazati nastupe na preostalom dijelu turneje te otputovati na Floridu. Vai kaže: "Ona posjeduje vjerojatno najbolji prirodni talent od ljudi s kojima sam surađivao, a također je izvsno društvo na turneji. Izuzetno će nam nedostajati i svi joj želimo sve najbolje.

Ulaznice za koncert gitarističkog virtuoza Steva Vaia mogu se kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi nalazi se i popis prodajnih mjesta). Na sam dan koncerta, cijena ulaznica (ukoliko ih još bude u prodaji) iznosit će 220 kn.

U prodaji je još samo oko 200 ulaznica.

Koncert počinje u 21 sat.

08.11.2012. 15:29:00
http://metro-portal.hr/steve-vai-odsvirat-ce-svoju-pricu-hrvatskoj-publici/74754/