Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2010. 12:17:57
SIRUP

Stari lisac Clive Henry u zagrebačkom klubu Sirup

Clive Henry je hrvatskoj publici poznatiji po uspješnom house projektu Peace Division

Clive Henry
Clive Henry (Sirup, Clive Henry)

Sirup nastavlja Rebel Rave tour s gostovanjem koje se trebalo održati 08. svibnja. Uz starog lisca Clivea Henrya koji dolazi u Sirup 18. lipnja zaključava se sezona house gostovanja.

Clive Henry je hrvatskoj publici poznatiji po uspješnom house projektu Peace Division, jednom od najkvalitetnijih produkcijskih timova Velike Britanije, poznatog po kreativnim remiksevima od kojih su se mnogi popeli na vrhove britanskih top-ljestvica.

Njihovu produkciju redovito vrte Terry Francis i ostatak Wiggle ekipe, a vjerojatno pola "himni" sa nekadašnjeg Stereo Studija u Tvornici dolazi upravo iz njihovog studija. Primjera radi - Danny Tenaglia je za njihov album izjavio da nikada nije svirao toliko pjesama s jednog albuma kao s njihovog.

Kad ne nastupa po najpopularnijim klubovima u Amsterdamu, Pragu, Japanu, Australiji, SAD-u - Clive je rezident kluba DC10 na Ibizi, jednog od najpoznatijih klubova na svijetu. Circoloco zabave u DC10 slove za jedne od najboljih u svijetu, pa su i velike face poput Puff Daddyja tamo redovito viđene na plesnom podiju.

Smatraju ga jednim od najtalentiranijih producenata Velike Britanije kao i jednim od najboljih britanskih DJ-a. O njegovoj drugoj strani osobnosti dovoljno govori da će na nastupe u "egzotične" krajeve uvijek povesti i svoju djecu kako bi usput s njima proveo i godišnji odmor te se dobro zabavio.

Domaćin je DJ SERGEJ .
Ulaz: 50kn

15.06.2010. 12:17:57
http://metro-portal.hr/stari-lisac-clive-henry-u-zagrebackom-klubu-sirup/42627/