Metro-portal.hr

objavljeno 06.11.2012. 12:04:00
LOL NA KVADRAT

Stanković se izblamirao dovođenjem knjigovođe Darka Mihajlovića

POGLEDAJTE EMISIJU: Darko Mihajlović, priučeni knjigovođa, gostovao je u elitnom terminu HTV-a kako bi iznio svoje viđenje spasa iz krize

Knjigovođa Darko Mihajlović kod Stankovića
Knjigovođa Darko Mihajlović kod Stankovića (Screenshot YouTube)

Aleksandar Stanković do sada je dovodio goste, kako se kaže, s imenom i prezimenom, za koje je barem netko osim njega čuo. Ove nedjelje uspjelo mu je dovesti gosta za kojeg nitko nikad nije čuo, a usput ga i lažno predstavio.

Darko Mihajlović od formalnog obrazovanja, prema vlastitom naknadnom priznanju, ima osnovnu školu i ubrzani tečaj knjigovodstva, kojim se i bavi. No, ovo mu je već treći nastup na HTV-u, i to ni više ni manje kao ekonomskog analitičara u Nedjeljom u dva, gdje je prezentirao svoje ideje za izlazak iz krize i oporavak gospodarstva.

Sve bi to još bilo podnošljivo da je tu postojala doza ironije, no u uvodnom prilogu Ivan Jabuka je Darka Mihajlovića predstavio kao osobu s četiri doktorata, opakog ekonomskog analitičara i stručnjaka čije ideje graniče s ingenioznim.

HTV se na sve strane posipa pepelom, što iz usta glasnogovornice Dorotee Lazanin - Jelenc, što v.d. šefice informativnog programa Sanje Mikleušević-Pavić, no ostat će zapamćeno Stankovićevo opravdanje da on "ne provjerava svoje goste". WTF?!

Pogledajte cijelu emisiju, no ovoga puta svjesni koga gledate:

06.11.2012. 12:04:00
http://metro-portal.hr/stankovic-se-izblamirao-dovodjenjem-knjigovodje-darka-mihajlovica/74710/