Metro-portal.hr

objavljeno 05.11.2010. 15:45:00
I ZATO SMIJEM SE I SMIJEŠ SE...

Stand up komičari s novim forama na starom mjestu

Kao i svakog ponedjeljka Purgeraj je poprište pokušaja i promašaja potencijalnih zvijezda stand up-a, a četvrtkom u MMC Studiju profesionalci pokazuju kako se to radi - OSVOJITE ULAZNICE

Stand up
Stand up (Stand up/Jadran Babić)

Ponedjeljak/ 08.11./ 21h/ Purgeraj
Open mic večer- nove kvalifikacije!

Iako nitko nije mislio da će to biti tako, ali eto...tako je. Purgeraj ponedjeljkom postao je kultna rađaonica stand up komičara u Hrvatskoj. U zadnje 4 godine, iz open mic večeri proizašlo je preko deset kvalitetnih komičara i nadamo se da će taj prosjek sve više rasti.

Pridružite im se ovaj ponedjeljak i podržite rast stand up comedy scene u Hrvatskoj. Nove kvalifikacije čekaju na vas. Prijavite se i pokušajte biti jedna od onih budala šta se trude nasmijati ljude.

Ako vam to nije u điru, jednostavno dođite podržati nove nade i nasmijte se do suza. Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko će od njih biti pobjednik za studeni.

Pod voditeljskom palicom Aleksa Curaća Šarića, očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komedije.

Uz besplatan upad i happy hour od dva sata Purgeraj ponedjeljkom pravo je mjesto za zabavu.

Vidimo se u Purgeraju!

Četvrtak/ 11.11./ 20.30h/ MMC Studio, Vlaška 92
Studio smijeha - novi mjesec - novi materijal - izvedba druga!

Komičari su prvi četvrtak u mjesecu isprobali novi tekst i publika koja je do zadnje stolice napunila dvoranu oduševljena je novim uradcima komičara. Vi koji ste bili, znate proceduru, a vi koji još niste, rezervirajte svoja mjesta, dođite i provjerite zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna ikad.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Ovaj mjesec stalnoj postavi pridružuje se nova ženska nada stand up komedije brutalno šarmantna Andrea Andrassy kao pobjednik open mic finala za listopad. Dakle u četvrtak voditeljsku palicu opet uzima jedan, jedini Aleks, a s novim forama pred Vas izletavaju: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Andrea Andrassy.

Možda vas iznenade i sa kojim gostom iznenađenja, a naravno i nagrade Algoritma i Vedrini grickalica su tu.

Program se mijenja mjesečno. Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu čeka vas zdjelica sa besplatnim Vedrini grickalicama :-).

Rezervirajte već danas svoja mjesta na studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888.
Ulaz 25kn.

Bacite oko i na njihovu web stranicu www.standup.hr

05.11.2010. 15:45:00
http://metro-portal.hr/stand-up-komicari-s-novim-forama-na-starom-mjestu/50758/