Metro-portal.hr

objavljeno 09.04.2018. 12:31:00
STANDUP

Stand up komedija za mame (i bebe) - novi show u Studiju smijeha

Ovo je prilika za mlade mame da izađu iz kuće sa svojim bebama i dođu na dozu druženja i zabave

Dođite na stand up s bebom!
Dođite na stand up s bebom! (Studio Smijeha)

Majčinstvo i briga oko bebe ne moraju značiti da je gotovo s izlascima. Upravo zato zagrebački Studio Smijeha (Hebrangova 10) organizirastand-up show za mame s bebama. Show će se održati u petak, petak, 13.04. u 11:30, a zbog iznimnog interesa, održat ćemo show i u subotu 14.04. u 11:30 sati. To je prilika za roditelje koji su često prisiljeni zbog brige o bebi ograničiti svoj društveni život da napokon izađu u grad tijekom dana i zabave se.

Imati bebu je prekrasno, no zbog manjka dnevnih aktivnosti i zabavnih sadržaja, roditelji nemaju puno izbora. Zato mame, umjesto da vode svestran, aktivan život, često moraju ostajati kod kuće i ograničiti svoj društveni život. Ovo je prilika za mlade mame da izađu iz kuće sa svojim bebama i dođu na dozu druženja i zabave.

Show s pauzom traje 75 minuta, bebe će dočekati mekani pod, igračke i stol za presvlačenje, a osiguran je i smještaj za kolica. Dobno ograničene za bebe je 18 mjeseci, jer je program namijenjen odraslima.

To što će neke bebe možda ponekad zaplakati, nije problem za izvođače, a nadamo se ni za posjetitelje. Bitno je da roditelji s bebama dođu, da pronađu lijepo i sigurno okruženje, te se na nešto više od sat vremena prepuste zezanciji u izvedbi naših stand-up komičara.

Komičari će izvoditi materijal koji je namijenjen odraslima pa je stoga potrebno da bebe ne budu starije od 18 mjeseci.

Mi u Studiju Smijeha obećajemo mamama i bebama da će barem jedno od njih plakati od smijeha.

Mame (a i tate), vidimo se!

09.04.2018. 12:31:00
http://metro-portal.hr/stand-up-komedija-za-mame-i-bebe-novi-show-u-studiju-smijeha/111404/