Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2021. 14:31:00

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2021.

Štakori, količina stresa koja se taloži u vama u ostalim aspektima života odrazit će se i na vašu vezu, stoga nađite neki ispušni ventil za svoje frustracije

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2021.
Štakor - godišnji kineski horoskop za 2021. (Metro)

Štakor u godini Bivola može biti prilično zadovoljan - godina pred vama puna je mogućnosti za razvoj i rast, no jednako tako bit će razmirica s okolinom pa budite spremni na gubitak nekih prijatelja.

Problem je u tome što bi okolina mogla postati ljubomorna na vas i početi vas podbadati da ste arogantni.

No, kako osjećate snažnu želju da se potpuno posvetite poslu i postignete sve što je u ovoj godini moguće, to će dovesti do izolacije od bližnjih koja će uzrokovati gubitak nekih prijatelja, pa bi bilo dobro da izbalansirate želje i stvarnost.

Što se tiče zdravlja, imunitet će vam tijekom godine biti na prilično niskoj razini, pa pripazite na uobičajene bolesti koje će vas češće napadati.

Na kraju, zapravo najvažnija stvar - količina stresa koja se taloži u vama u ostalim aspektima života odrazit će se i na vašu vezu, stoga nađite neki ispušni ventil za svoje frustracije.

I to mislimo vrlo, vrlo ozbiljno, jer biste lako mogli upasti u prilično ozbiljne probleme.

KARIJERA

Vama neće biti dovoljno samo da nešto napravite, pa ćete uložiti i dodatni napor kako bi rezutati bili što bolji. Bez obzira što će vam krenuti dobro, nemojte se zanijeti i ostanite u barem korektnim odnosima s kolegama kako ne biste izazivali zavist. Potrudite se komunicirati diplomatski sa svima, jer uvijek je bolje imati više prijatelja nego suparnika.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Ukoliko niste sigurni kakvi su vaši osjećaji prema potencijalnim partnerima, bilo bi mudro zadržati određenu distancu sve dok ne donesete odluku. ni koji su u vezi ili braku imaju veliku mogućnost nesuglasica s partnerom zbog tračeva, rođaka, prijatelja ili djece. Situaciju će dodatno pogoršavati pritisak na poslu.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 14:31:00
http://metro-portal.hr/stakor-godisnji-kineski-horoskop-za-2021/130381/