Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2014. 00:36:38
2014.

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2014.

Za Štakora će 2014. godina biti gotovo jednaka prošloj, uz neke pozitivne pomake u karijeri i financijama

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2014.
Štakor - godišnji kineski horoskop za 2014. (Metro)

Štakor u godini Konja ne može očekivati prevelik napredak, barem u odnosu na prošlu godinu kad je pokrenut petogodišnji vatreni ciklus. Jednostavno rečeno, kakva je sreća bila u prošloj godini, nastavit će se i u ovoj.

Štakori mogu očekivati tešku godinu na energetskom planu, jer će im energije kronično nedostajati, što mogu donekle popraviti pažljivijom prehranom i upornim vježbanjem. Ipak, godina će se uglavnom vrtjeti oko prijatelja i novaca, tako da će im glava ostati iznad vode i neće potonuti, ponekad uz pomoć drugih ljudi.

KARIJERA

Štakori na polju karijere u ovoj godini ne mogu očekivati znatne pomake na bolje, prvenstveno zbog problema u komunikaciji s kolegama i nadređenima koji će tijekom cijele godine biti na rubu incidenta. No, kako uzrok neće biti karakter Štakora već velika količina posla, uz dobro planiranje većina će se sukoba uspješno izbjeći. Ako se ukaže prilika za promjenu posla, prihvatite je objeručke.

MATERIJALNA SITUACIJA

Novac ove godine neće predstavljati problem, što je jedan od segmenata života u kojem Štakori mogu očekivati napredak. Ako se posvetite poslu i izbjegnete konflikte, uspješno ćete kapitalizirati svoj dosadašnji rad, a oni inventivniji će pronaći načina da svoje ideje pretvore u novac. Ipak, nemojte sve pretvoriti u trku za novcem, ponestat će vam energije već krajem prve polovice godine, pa pažljivo rasporedite snage i projekte. Ne ulažite bez detaljne provjere svih detalja kako se ne biste opekli.

nastavi čitati dolje

VEZE

Romantični dio života Štakora možda je i najgore aspektiran u ovoj godini Konja. Slobodni Štakori morat će potrošiti puno vremena i novaca kako bi došli do nove ljubavi, a više će sreće imati muški predstavnici ovog znaka. No, ni žene ne moraju ostati usamljene cijele godine u slučaju da uspješno izbjegnu konflikte s prijateljima preko kojih će upoznati novog partnera. Mnogi pripadnici ovog znaka pronaći će ljubavnu sreću putem društvenih mreža. Što se tiče Štakora u stabilnim vezama ili braku, godina će proći bez većih potresa i problema, a obitelj će vam dati potreban oslonac za poslovne poduhvate.

ZDRAVLJE

Veliki napori na poslu odrazit će se na zdravlje u slučaju da zanemarite signale koje vam šalje vaše tijelo. Morat ćete naučiti bolje organizirati vrijeme kako bi se stigli isprazniti od stresa i dovoljno odmoriti, stoga se preporučuje da se upišete na neku fizičku aktivnost barem dva puta tjedno, jer će vam donijeti toliko potreban ispušni ventil za stres. Posebno treba obratiti pažnju na zdravlje bubrega, mjehura i krvožilnog sustava.  

Provjerite što očekuje ostale znakove u godini Konja
   
 
 
   
 Štakor Bivol Tigar 
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza 
 Majmun Pijetao 
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.01.2014. 00:36:38
http://metro-portal.hr/stakor-godisnji-kineski-horoskop-za-2014/83003/