Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2016. 00:05:00
UŽIVAJTE!

Sretna vam Nova 2016. godina, dragi naši!

Kakve god čestitke mi smislili, sigurni smo da ćete vi sami sebi zaželjeti i više i bolje od nas, stoga, neka vam se ostvare svi skriveni snovi

Sretna vam Nova 2016. godina!
Sretna vam Nova 2016. godina! (Arhiva)

Sretna vam Nova 2016. godina, drage naše čitateljice i čitatelji!

Zajedno smo već osam godina i svake se godine iznova nadamo da će sljedeća godina biti bolja od one prijašnje.

Na žalost, to se još nije dogodilo ... a nismo pretjerano sigurni u mogućnost da se tako nešto dogodi i ove - vlasti nemamo, ne znamo ni kad ćemo je imati. Najave prvih poteza su potpuno sumanute, nebitne i površne, neke čak i zastrašujuće neinteligentne.

Možemo samo obećati da ćemo se truditi da i ove godine ostanemo dosljedni sebi, promičemo zdrav život, održivi razvoj, pametne i dobre inicijative i ljude te nastavimo biti oaza zelenila, bez crnila i žutila.

Vama zato želimo dvije stvari - budite zdravi i sretni, nemojte dozvoliti da vam oduzmu i to kao što su većini oduzeli i zadnju mrvu dostojanstva. Budite svoji, tvrdoglavi i uporni, radišni i dobri prema sebi, obitelji i okolini.

Zapamtite da je svijet onakav kakvim ga sami stvorite - vlastima i zlim ljudima unatoč. Stoga, još vam možemo poželjeti samo snage koju će vam dati pogled na obitelj i prijatelje, ljubav prema njima i prema sebi samima

Živjeli!

01.01.2016. 00:05:00
http://metro-portal.hr/sretna-vam-nova-2016-godina-dragi-nasi/95802/