Metro-portal.hr

objavljeno 10.09.2015. 23:30:00
WTF?

Sramotna predstava Hrvatske protiv Gruzije

Hrvatska se od natjecanja u skupinama oprostila na najgori mogući način - uvjerljivim porazom od najlošije momčadi u skupini

Peras je još u šoku ...
Peras je još u šoku ... (Arhiva)

Hrvatska je izgubila od Gruzije u zadnjoj utakmici grupnog dijela natjecanja Eurobasketa 2015. i odlazi u Lille na meč s Češkom prepuna upitnika ...

Danas ulazilo nije ništa ... to je sve što se može reći o ekipi koja je izgledala kao da su je pred deset minuta skupili s tri različita hakla u gradu.

Hrvatska košarkaška reprezentacija oprostila se od Arene Zagreb uvjerljivim porazom u sraz s Gruzijom 58-71 (28-25) u dvoboju koji za Perasovićeve izabranike nije imao rezultatski značaj.

Nažalost, način na koji su hrvatski košarkaši pali, bez većeg otpora u posljednjih šest minuta dvoboja, doveli su do toga da im po prvi put otkako su se okupili, s tribina budu upućeni zvižduci.

'Opravdano su nam zviždali. Može se izgubiti, može se igrati loše, ali ne smijemo se predati kao što smo učinili. Ovo je bila naša najlošija utakmica ovo ljeto i težak psihološki udarac. To nam je dobra opomena. No, vjerujem da u nedjelju ne možemo ponoviti ovako loše izdanje,' rekao je izbornik Velimir Perasović koji je, unatoč razočaranju, iskazao i razumijevanje za svoje igrače.

Publika nije ...

10.09.2015. 23:30:00
http://metro-portal.hr/sramotna-predstava-hrvatske-protiv-gruzije/93815/