Metro-portal.hr

objavljeno 30.08.2013. 19:14:00
SERIJE

SPT naručio drugu sezonu Bez granica

Prva sezona "Bez granica" počet će s emitiranjem na AXN Adriji 19. rujna u tjednom terminu četvrtkom u 21:00.

Bez granica kreće na AXN Adria
Bez granica kreće na AXN Adria (Arhiva)

Sony Pictures Television (SPT) Networks naručio je drugu sezonu serije "Bez granica" za svoje međunarodne kanale među kojima i za AXN Adriu. Ukupno 12 epizoda snimat će se na lokacijama u Francuskoj, Češkoj, Monte Carlu i Bugarskoj.

Prva sezona "Bez granica" počet će s emitiranjem na AXN Adriji 19. rujna u tjednom terminu četvrtkom u 21:00.

I u drugoj sezoni u glavnim rolama gledat ćemo Williama Fichtnera (Elysium, Pad crnog jastreba, Usamljeni osvetnik), Marc Lavoine (Dobri lopov, Sloboda), dobitnik Golden Globea Donald Sutherland, Tom Wlaschiha (Igra prijestolja), Gabriella Pession (Wilfred, Rossello) I Richard Flood.

Njima će se u stalnoj glumačkoj postavi pridružiti Lara Rossi, a kao gosti Carrie-Anne Moss (Vegas, Matrix) I Ray Stevenson (Dekster, Thor).

Kreiran od Edwarda Allena Bernera (Kriminalni umovi, Heroji iz strasti) "Bez granica" donosi uzbudljivu priču u kojoj Međunarodni kriminalistički sud oformljava poseban odjel koji bi funkcionirao kao europski FBI, istraživao zločine koji prelaze europske glanice I lovio kriminalce.

"Bez granica" su producirali Tandem Communications I Bernero Productions uz koprodukciju TF1 u suradnji sa SPT Networks. Seriju su zajednički narušili SPT Networks i TF1

30.08.2013. 19:14:00
http://metro-portal.hr/spt-narucio-drugu-sezonu-bez-granica/80163/