Metro-portal.hr

objavljeno 20.05.2010. 17:32:26
SPORT&MUSIC

Sportsko - glazbeni festival Pannonian Challenge u Osijeku

Na festivalu će se održati međunarodno natjecanje u ekstremnim sportovima, a za zabavu su zadužene brojne domaće i strane glazbene face

(Pannonian Challenge)

Ovogodišnji jedanaesti sport&music festival Pannonian Challenge XI održat će se u Osijeku  od 18. do 22. kolovoza. Međunarodno natjecanje u ekstremnim sportovima Pannonian Challenge održat će se u osječkom skate parku i na prostoru trim staze (šumica).

Nakon otvorenja festivala za sve sudionike i natjecatelje 18. kolovoza, u prostoru Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU), održat će se izložba fotografija i promocija videa te retro opening party.

Zabavni dio programa trajat će tri dana festivala, a održavat će se na dvije lokacije: u dvorištu Vege i u dvorištu HDLU-a.  Od glazbenih događanja potvrđujemo nastup američke hip-hop punk atrakcije Dog Eat Dog, te niza stranih i domaćih glazbenih izvođača: britanski DJ Dirty Hairy, beogradski raper Marčelo, Frankie i DJ A Skitzo Stylin (aka Ahmaad) iz Bosne i Hercegovine, osječki Krankšvester i Kanđija, DJ ekipa DISLECTRIC-a i BIG MAMA SESSION-a i njihovi gosti.

Festival završava u nedjelju 22. kolovoza u dvorištu HDLU-a s koncertom osječkog kult benda The Praxitens. O detaljima i satnicama svih natjecateljskih disciplina i terminima koncerata kao i informacijama o izvođačima i natjecateljima bit ćete naknadno obaviješteni.

Zbog velike zainteresiranosti gledatelja za praćenjem pojedinih disciplina, na ovogodišnjem će natjecanju biti moguće pratiti po jednu disciplinu dnevno i to u:

skate park:
četvrtak 19.08.:                 IN -LINE Skates
petak 20.08.:                    Skateboard
subota 21.08.:                  BMX

trim staza:
nedjelja 22.08.:                 MTB Dirt, BMX Dirt

20.05.2010. 17:32:26
http://metro-portal.hr/sportsko-glazbeni-festival-pannonian-challenge-u-osijeku/40510/