Metro-portal.hr

objavljeno 11.12.2010. 22:18:00
ČEKANJE IZLUĐUJE

Spoj je prošao, ali ona se ne javlja. U čemu je problem?

Ako Vam se ne javlja poprilično dugo nakon spoja, sigurno postoji opravdano objašnjenje - problem je što takvih objašnjenja može biti mali milijun

Čekajući da nazove...
Čekajući da nazove... (Deviantart)

Žene su eksperti analiziranja muškog ponašanja i u situacijama kao što je vaša (dakle, nije Vam se više javila nakon spoja) prvo što čine je to da traže savjet prijateljica. Čisto sumnjamo da će muškarac tražiti savjet od muškarca jer neke stvari, kao muški ponos, gotovo se nikad ne mijenjaju. Srećom, u današnje vrijeme zaista više nije važno to hoće li se nakon provedene večeri prvi javiti muškarac ili žena. Nažalost, razloga za nejavljanje može biti mali milijun.

Nije vas nazvala jer njezin ženski detektivski tim nije bio zadovoljan rezultatima

Žene često analiziraju svaku riječ koju kažete, svaku kretnju i pogled. O fotkama na internetu ne moramo ni govoriti. Prijateljica joj je možda rekla da ste joj se učinili previše pokroviteljski ili posesivni, a ona zaista ne želi još jednog takvog muškarca. Možda Vas nije nazvala i radi vaše trodnevne brade. Možda je zaključila da niste ambiciozni, a ona ne treba 'luzera' na svom putu do uspjeha. Na Facebooku je možda vidjela hrpu vaših fotografija na kojima grlite druge žene. Bit čitave priče je da postoji bezbroj razloga zbog kojih vas možda nije nazvala - zato se opustite i ne razmišljajte o njima - nemoguće ih je sve predvidjeti. U svakom slučaju, ipak možete pripaziti na uređenje svog profila na Facebooku i možda će vas iduća (ili idući put) nazove.

Nije vas nazvala jer imate ozbiljnog konkurenta

Netko drugi je možda kriv za to što Vas nije nazvala. Možda prije nije ni postojao, već se pojavio baš one večeri kad ste se vi našli s njom i na kraju je ispao uvjerljivije. Možda je postojao i prije nego je pristala izaći s Vama, ali nije bio ozbiljan dok nije shvatio da se za nju grebu i drugi muškarci. Možda vam je lagala da će vas nazvati i možda je s Vama bila samo zato da bi se osvetila svom bivšem s kojim se u međuvremenu pomirila.

Kako god, nemojte Vi biti ti koji će pretjerivati s pozivima. Ako Vam ne odgovara ni na drugi poziv, pričekajte još par dana. Ako se ne javi, otpišite ju. Ako joj želite ostaviti poruku, učinite to tek nakon drugog poziva. Pažljivo izaberite riječi jer mora Vam biti jasno da će ih ona proanalizirati (u slučaju da je imalo zainteresirana). Ako je želite nazvati i biti sigurni da ju zanimate, možete joj ostaviti poruku da vas unutar nekog određenog vremena nazove. Ako vas ni tada nije nazvala, ne opsjedajte ju. Tako je možete uplašiti.

Naravno, ponekad je moguće susresti ženu koja će, iako vas nije odmah nazvala, biti očarana vašom viteškom ustrajnošću. Ako je toga vrijedna, zašto se ne biste potrudili? No pripazite da pritom ne izgubite i posljednju trunku dostojanstva.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

11.12.2010. 22:18:00
http://metro-portal.hr/spoj-je-prosao-ali-ona-se-ne-javlja-u-cemu-je-problem/52552/