Metro-portal.hr

objavljeno 05.05.2010. 17:01:00
ŠTO IMAŠ U TORBI?

Spiderman uhvatio kradljivca stripova uz pomoć dva Jedija

POGLEDAJTE VIDEO: Prilikom proslave međunarodnog dana besplatnih stripova jedan je 'zločinac' pokušao ukrasti kolekciju X-Men stripova - ne dok je Spidey na dužnosti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)

Zamislite situaciju u kojoj ulazite u trgovinu u kojoj možete kupiti more stripova. To su mjesta u kojima Superman, Batman, X-men i ostala ekipa redovito hvataju zločince i kriminalce. Ali u jednoj trgovini u Australiji lako ste mogli vidjeti pravog Spidermana kako hvata kradljivca koji je pokušao uzeti nekoliko stripova.

Spiderman iz ove priče nije ljubazni, bezazleni foto-novinar kojega je ugrizao 'radioaktivni' pauk već se radi o Michaelu Baulderstoneu, vlasniku Comic Centra iz Adelaidea koji se obukao u Spidermanovo odijelo prilikom proslave Međunarodnog dana besplatnih stripova. Baulderstoneovo šesto čulo uključilo se kad je primijetio jednog kupca kako se sumnjivo ponaša na kraju trgovine. Pošao je ispitati situaciju i tad je shvatio da 'mušterija' namjerava ukrasti kolekciju stripova X-Men junaka koja vrijedi gotovo 100 funti. Spider-Baulderstone jasno se vidi na kameri kako hvata lopova i konfiscira mu torbu.

"Tu je bilo oko 40 ljudi prerušenih u omiljene stripovske junake kako bi proslavili Međunarodni dan besplatnih stripova tako da kriminalac nije imao izbora već je morao vratiti X-Men stripove", rekao je "Spiderman" za lokalne novine Advertiser. Dva 'Jedi viteza' stala su na izlaz iz trgovine kako kradljivac ne bi mogao pobjeći. Nedugo nakon toga pozvana je policija - prava policija, ne superpolicija - koja je uzela izjave svjedoka i privela kriminalca.

05.05.2010. 17:01:00
http://metro-portal.hr/spiderman-uhvatio-kradljivca-stripova-uz-pomoc-dva-jedija/39343/