Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2011. 11:35:00
SUSPENZIJA

Sova nije preživjela šut, Moreno kažnjen s dvije utakmice

Nogometaš koji je brutalno šutnuo sovu dobiva prijetnje telefonom i sms porukama, suspendiran je na dvije utakmice

Sova
Sova (YouTube)

Sova koja je živjela u krovu nogometnog stadiona stadiona uginula je dan nakon što ju je brutalno šutnuo panamski nogometaš Luis Moreno. Igrač kolumbijskog Deportiva kažnjen je s dvije utakmice neigranja, prenosi Hina

Deportivov branič je kažnjen i sa 560 dolara. "Luis Moreno se ponio nehumano prema životinji. Sova je bila simbol suparničkog kluba i njegovih navijača i Morenov potez je bila i provokacija," poručili su iz vodstva lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometaš brutalno šutnuo sovu 

Moreno je svojim potezom izazvao bijes kolumbijske javnosti, ali i zgražanje ostatka svijeta. Njegov 'volej' objavile su sve vodeće televizijske postaje, te medijske kuće. Gotovo preko noći ovaj panamski reprezentativac postao je poznat u svijetu, ali ne po svojim igrama.

"Ljudi mi prijete telefonom i sms porukama. Ni mojoj obitelji u Panami nije lako. Strahujem za svoj život," kazao je branič Deportiva.

Nesretnu pticu slučajno je pogodila lopta nakon čega se našla na travnjaku. Bešćutni Moreno potom je sovu hladnokrvno nabio nogom kako bi je maknuo s terena.

03.03.2011. 11:35:00
http://metro-portal.hr/sova-nije-prezivjela-sut-moreno-kaznjen-s-dvije-utakmice/56053/