Metro-portal.hr

objavljeno 12.10.2010. 12:50:05
TELEPHANTASM

Soundgarden se vratio s novim albumom

Soundgarden je s novim album dogovorio suradnju s proizvođačem popularne igrice Guitar Hero - OSVOJITE ALBUM

Soundgarden
Soundgarden (Soundgarden)

Odnedavno ponovno okupljena, grupa Soundgarden je objavila svoj prvi album još od 1996. Radi se izdanju naziva Telephantasm. Album je već izašao 28. rujna u SAD-u, a dan ranije u ostatku svijeta.

Album je presjek karijere, retrospektivno izdanje koje nam donosi najveće hitove benda uz dosad još neobjavljenju pjesmu 'Black Rain', koja je snimljena za vrijeme rada na 'Badmotorfinger-u'. Prvo je takvo izdanje koje je prikupilo sav rad velike grupe.

Osvojite novi album Soundgardena na Metro portalu!

Kao i kultni bendovi 60-ih i 70-ih koji su ih potaknuli i inspiriralu, Soundgarden je redefinirao rock glazbu za cijelu generaciju te je imao revolucionarni utjecaj na tijek glazbene povijesti. Prvi su bend iz poznate Seattle skupine koji su potpisali za veliku diskografsku kuću, a sada s Telephantasmom ponovno ispisuju stranice povijesti.

Ugovorili su suradnju s tvrtkom Activision Publishing, koja proizvodi inovativne igrice za popularne igrače konzole, a konkretno radi se o igrici Guitar Hero: Warriors of Rock, pa će tako jedan milijun primjeraka te igrice biti upakiran zajedno s CD-om grupe.

soundgarden-telephantasm-300x300.jpg
Telephantasm

Ostali kupci igrice imat će mogućnost free downloada. David Haddad, glavni operativni direktor tvrtke koja je stvorila Guitar Hero ponosan je i sretan što će upravo preko njihove igrice Soundgarden pokušati ponovno predstaviti svoju glazbu. 'To govori o inovativnosti i mogućnosti Guitar Hero-a da donese glazbu na novi, zabavni i interaktivni način u domove milijuna ljudi.'

Album će izaći u mnogo oblika. Osim klasičnog izaći će i duplo izdanje, na kojem će se naći dodatnih dvanaest pjesama, od kojih 5 neobjavljenih, te na DVD-u s čak 20 video snimaka. Izaći će i u vinilnoj verziji, a i u Super Deluxe verzije za fanove i kolekcionare.

Telephantasm (Single CD):

1. Hunted Down
2. Hands All Over
3. Outshined
4. Rusty Cage
5. Birth Ritual
6. Black Hole Sun
7. Spoonman
8. My Wave
9. Fell On Black Days
10. Burden In My Hand
11. Blow Up The Outside World
12. Black Rain (Previously Unreleased)

12.10.2010. 12:50:05
http://metro-portal.hr/soundgarden-se-vratio-na-glazbenu-scenu-s-novim-albumom/49608/