Metro-portal.hr

objavljeno 07.09.2019. 09:45:00
NOVOSTI

Sony h.ear slušalice i streaming kompatibilni Walkman

Zahvaljujući Dual Noise Sensor tehnologiji, hvata se više ambijentalnog zvuka, poboljšavajući vaše iskustvo slušanja

Sony slušalice
Sony slušalice (Sony)

WH-H910N slušalice učinkovito otklanjaju okolni šum, tako da punu pozornost možete posvetiti glazbi. Zahvaljujući Dual Noise Sensor tehnologiji, hvata se više ambijentalnog zvuka, poboljšavajući vaše iskustvo slušanja. Prilagodljiva kontrola zvuka omogućuje vam da slušate na svoj način automatskom izmjenom postavki zvuka u slušalicama, ovisno o vašem okruženju. U kombinaciji s načinom Quick Attention, nikad se nije bilo lakše izgubiti u glazbi kad ste na otvorenom. Jednostavno držite ruku nad ušnom čašicom za smanjenje glasnoće glazbe i privremeno slušajte okolne zvukove bez uklanjanja slušalica. Savršeno uparite svoje WH-H910N slušalice i NW-A105 Walkman® za skladne boje, uklanjanje buke i iskustvo zvuka visoke rezolucije.

NW-A105 Walkman® kompatibilan je sa zvukom visoke rezolucije, DSD-om (11.2MHz/PCM konverzija) i PCM-om (384kHz/32bit)[1] koji podržava S-Master HXTM. DSEE HXTM nadograđuje vašu postojeću glazbu gotovo do visoke rezolucije i funkcionira čak i pri streamingu.[2] Uz to, NW-A105 Walkman® podržava LDACTM audio bežičnu mrežu visoke rezolucije, koja sada odgovara i bežičnoj i žičanoj vezi u visokoj razlučivosti.

Izvedba je precizno dizajnirana za vrhunski zvuk, uključujući čvrsti aluminijski brušeni okvir i visokokvalitetne audio dijelove, uključujući spojeve, filmske kondenzatore i otpornike finog zvuka, koji se nalaze i u ZX serijama i NW-WM1Z. U modelu NW-A105 Walkman® ove su značajke upakirane u kompaktno kućište, tako više ne morate birati između kvalitete zvuka i stila.

Podržan Android-omTM[3] s Wi-Fi-jem, NW-A105 Walkman® omogućava vam pristup milijunima pjesama na dohvat ruke. Streamajte najnovije pjesme svog omiljenog davatelja usluga kako biste doživjeli i nadolazeće izvođače u punom sjaju. Osim toga, možete pristupiti i uslugama preuzimanja izravno s NW-A105 Walkman-a® kako bi pohranili svoje omiljene zapise na svoj uređaj, savršeno za putovanja gdje nema Wi-Fi veze.

Budite individualni

Na raspolaganju je pet upečatljivih boja za slušalice WH-H910N i NW-A105 Walkman® kako biste se istakli iz mnoštva. Birajte između crvene, crne, pepeljasto zelene, narančaste ili plave boje. Možete kombinirati svoje slušalice i Walkman® kako biste svoj stil predstavili svijetu.

Kompaktna i lagana, debljina kućišta na WH-H910N slušalicama je smanjena. Razmak između lica i trake za glavu postaje manji za gladak izgled. Oblik slušalice je također redizajniran, maksimizirajući kontaktno područje s licem kako bi se poboljšala udobnost i stabilnost.

Modna funkcionalnost

Zajedno s načinom rada Quick Attention, senzori osjetljivi na dodir omogućavaju vam kontrolu nad WH-H910N slušalicama bez da vadite svoj uređaj. Kontrolirajte slušalice pomoću tipke na školjki i okolnih gumba za obavljanje niza funkcija, uključujući preskakanje pjesama i aktiviranje glasovnog pomoćnika.Ove slušalice kompatibilne su i s namjenskim Sony | Headphones Connect aplikacijom kako bi ste svoju glazbu prilagodili jednako lako kao i svoj stil. Uz to što je ispunjen bojom, NW-A105 Walkman® kompaktan je s 3,6 inčnim HD zaslonom za vrhunski osjećaj i sadrži USB-Type-C TM za lako povezivanje.

Slušalice WH-H910N postaju pametnije s glasovnim asistentom, kompatibilnim s Google Assistantom[4]i Amazonovom Alexom[5]. Upravljajte svojim danom, samo pitajući svog omiljenog glasovnog pomoćnika. Uživajte u zabavi, povežite se s prijateljima, dobivajte informacije, postavljajte podsjetnike i još mnogo toga

Slušalice WH-H910N imaju impresivno trajanje baterije do 35 sati za cjelodnevno slušanje. Ako vam ponestane baterije, slušalice imaju funkciju za brzo punjenje koja vam pruža 2,5 sata zabave uz brzo punjenje od 10 minuta. NW-A105 Walkman® također ima vijek trajanja baterije do 26 sati.[6]

Retro preporod

Krenite na putovanje stazom sjećanja uz NW-A100TPS Walkman® izdanje povodom 40. obljetnice. NW-A100TPS Walkman® ima otisnut logotip 40. obljetnice na stražnjoj ploči i dolazi s posebno dizajniranim mekim kućištem i paketom koji odaje počast i inspiriran je TPS-L2 Walkman®-om, prvim prijenosnim kasetofonom tvrtke Sony. Izdan 1. srpnja 1979. revolucionirao je način na koji su ljudi slušali glazbu u pokretu, dajući im slobodu da uživaju u svojoj omiljenoj glazbi gdje god krenuli. Kako tada nije baš sve bilo bolje, sada možete uživati u najboljem od oba svijeta s baštinskim dizajnom Walkman®-a, dok imate vrhunsku tehnologiju na dohvat ruke. Također možete uživati u korisničkom sučelju s kasetama koji crpi inspiraciju iz klasičnih Walkman® modela.

WH-H910N model će biti dostupan po cijeni od otprilike 300 €, od prosinca 2019. godine.

NW-A105 model (16 GB) će biti dostupan po cijeni od otprilike 300 € od studenog 2019. godine.

NW-A100TPS model (16 GB) će biti dostupan po cijeni od otprilike 440 € od studenog 2019. godine.

Za više vijesti o novostima tvrtke Sony molimo posjetite: http://presscentre.sony.hr/

Piše: Sanja Ledinek
07.09.2019. 09:45:00
http://metro-portal.hr/sony-h-ear-slusalice-i-streaming-kompatibilni-walkman/120531/