Metro-portal.hr

objavljeno 26.04.2012. 14:52:26
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Šok i nevjerica: Izgubila oba španjolska kluba

"Tako blizu a tako daleko", naslov je na prvoj stranici sportskog časopisa "Marca" uz fotografiju trenera kraljevskog kluba Josea Mourinha kako kleči na travnjaku

Fotografija vijesti

Nakon što je dan ranije u polufinalu eliminirana Barcelona, španjolski su mediji ostali šokirani sinoćnjim ispdanjem Real Madrida od Bayerna, koji će se tako u finalu susresti s Chelseajem, prenosi Hina.

"Tako blizu a tako daleko", naslov je na prvoj stranici sportskog časopisa "Marca" uz fotografiju trenera kraljevskog kluba Josea Mourinha kako kleči na travnjaku, i uz podsjetnik na dva pogotka Cristiana Ronalda iz prvog poluvremena koji su dali nadu madridskom klubu da će se naći u Allianz Areni 19. svibnja.

"Adieu Muenchen", dodaje "Marca" ističući kako je Real propustio "povijesnu priliku da igra u finalu Lige prvaka".

"Ostali smo okamenjeni", naslov je u drugom sportskom dnevniku "Asu", koji ima fotografiju igrača Reala kako gledaju kako je Bayernov vratar obranio Ronaldov kazneni udarac.

"Cristino, Kaka i Ramos su slijedili trag Lea Messija", dodaje "As" podsjećajući na Messijev promašaj kaznenog udarca u utakmici protiv Chelsea u utorak.

"As" međutim ističe želju Mourinha da ostane u Realu unatoč glasinama prema kojima bi mogao otići s klupe madridskog kluba.

"Imam osjećaj da ću ostati", kazao je Portugalac nakon utakmice.

"Težak nokaut na Bernabeu od superiornog Bayerna", piše katalonski "Sport" uz fotografiju Cristiana Ronalda kako drži glavu među rukama.

"Mundo deportivo" i "Sport" pak pišu kako Barcelona ima "plan B" u slučaju da Pep Guardiola podnese ostavku na mjesto trenera.

"Sport" tvrdi, ne navodeći izvore, da su u igri tri kandidata za trenersko mjesto - francuski izbornik Laurent Blanc, trener Olympiakosa, Erneste Valverde i trener Athletic Bilbaoa Marcelo Alberto Bielsa.

26.04.2012. 14:52:26
http://metro-portal.hr/sok-i-nevjerica-izgubila-oba-spanjolska-kluba/70430/