Metro-portal.hr

objavljeno 12.06.2018. 14:01:00
BRAVO

Softwaresauna - novi startup u Hrvatskoj

Ono čime se ovaj startup bavi jest full-stack software development u modernom svijetu tehnologije (web i mobilni software development)

Softwaresauna je mali sjajni startup
Softwaresauna je mali sjajni startup (Softwaresauna)

Softwaresauna mali je startup koji želi biti jedinstven u svom radu i odnosu kako s klijentima tako i unutarnji odnosi među članovima tima. Naglasak je na povezanosti, otvorenosti, međusobnoj suradnji I razvijanju ideja, od tih temelja se razvio i naziv, gdje sauna, osim što je jedan od karakteristika Finske, od kuda CEO i potječe, predstavlja sve to - mjesto gdje se svi mogu osjećati ugodno.

Ideja za otvaranje je proizašla iz ljubavi osnivača Ilkke-Cristiana Niemia prema poduzetništvu i prema Lijepoj našoj u koju se na prvi pogled zaljubio i odlučio svoj život I snove preseliti u grad svog najdražeg sportskog tima, Medvešćak.

Ono čime se ovaj startup bavi jest full-stack software development u modernom svijetu tehnologije (web i mobilni software development). Tim se trenutno nalazi u Zagrebu, te bez obzira na lokaciju klijenata provodi projekte bez poteškoća i s udaljenosti, no, dakako, uvijek postoji mogućnost I dolaska pojedinačnog člana ili tima fizički na lokaciju.

Trenutno je glavni cilj zaposliti još dodatnih 15 inžinjera kako bi rast mogao nastaviti planiranim putem, pošto kroz dvije godine ovaj startup planira brojati minimalno 50 zaposlenika na nekoliko lokacija diljem Hrvatske, jedan od kojih i uz obalu naravno.

U svijetu tehnologije sve se ubrzano mijenja i dosta je toga nesigurno, no ono što je u ovom startupu konstanta bez obzira na promjenjivost okoline jest da će uvijek sreća zaposlenika biti na prvom mjestu jer sretan tim znači i sretnog klijenta, te je jedini način stvarnog uspjeha stvaranje najboljeg mogućeg radnog mjesta.  

12.06.2018. 14:01:00
http://metro-portal.hr/softwaresauna-novi-startup-u-hrvatskoj/112670/