Metro-portal.hr

objavljeno 07.02.2008. 01:34:54

‘Snježna kraljica’ uz bogat zabavni program

Zabavljat će nas The Supremes & The Temptations

Village People pretprošle su godine nastupili na glavnom zagrebačkom trgu u sklopu slalomske utrke 'Snow Queen'
Village People pretprošle su godine nastupili na glavnom zagrebačkom trgu u sklopu slalomske utrke 'Snow Queen' (Igor Sambolec/CROPIX)

Krajem prošlog tjedna u prodaju je pušteno 18.000 ulaznica za žensku i mušku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog kupa ‘VIP Snow Queen Trophy’ 2008., koja će se 15. i 17. veljače održati na Sljemenu. Ulaznice za žensku noćnu utrku prodaju se po cijeni od 100 kuna, a za mušku po cijeni od 150 kuna. U cijene ulaznica uključeni su i prijevoz na Sljeme, ulaznica za natjecanje, koncerti i zabava na Krumpirištu, te besplatna konzumacija jela i pića.

Nastupaju legende

Prva vožnja ženskog slaloma vozi se 15. veljače u 15 sati, a druga u 18 sati. Prva vožnja muškog slaloma započinje 17. veljače u 10.15 sati, druga vožnja je u 13.15 sati, a u 17 sati je početak humanitarne utrke skijaških legendi - Janice Kostelić te Alberta Tombe, Marca Girardellija, Ingemara Stenmarka i drugih. ‘Legende’ su se odrekle honorara za nastup u korist Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri.

PrometniceNa dan utrke bit će zatvorene Gračanska cesta, Markuševečka cesta od Blizneca do Jazbine, Ksaverska cesta od Jandrićeve do Mlinova i Prilaz Kraljičinom zdencu od Šestinske ceste do Šestinskog lagvića. Severina na Trgu

I ove se godine sprema raznolik popratni program. Tako će na Trgu bana Josipa Jelačića biti postavljen veliki videozid i pozornica, gdje će najbolju atmosferu Svjetskog skijaškog kupa moći osjetiti i svi oni koji nisu na Sljemenu. Program na glavnom zagrebačkom trgu počet će 14. veljače u 19 sati javnim izvlačenjem startnih brojeva za žensku utrku, a od 20.30 sati publiku će zabavljati Severina.

Prava poslastica uslijedit će od 20 sati, kada će se održati ‘Snow Queen Hot Soul Night’ koncert gdje, kao poklon organizatora građanima Zagreba i svim posjetiteljima, dolaze legendarni izvođači Motown zvuka 60-ih, The Supremes & The Temptations koji će svirati najprije odvojeno, a potom zajedno u velikom finalu.  

Na Sljemenu će se u petak 15. veljače održati koncert Hladnog piva, a u nedjelju će svirati Psihomodo pop. 

Piše: METRO
07.02.2008. 01:34:54
http://metro-portal.hr/snjezna-kraljica-uz-bogat-zabavni-program/2552/