Metro-portal.hr

objavljeno 20.10.2017. 11:31:00
BROJKE

Snjegović - najgledaniji film tjedna u Hrvatskoj

Hoće li desetljeće duga misterija tragičnih nestanka koji pogađaju Oslo s prvim snijegom konačno biti razriješena, pitanje je na koje je najveći broj gledatelja ovaj tjedan potražilo odgovor u hrvatskim kinima

Snjegović se najviše gleda
Snjegović se najviše gleda (Editus)

Dugo očekivana ekranizacija Snjegovića djelo je cijenjenog redatelja Tomasa Alfredsona, koji je svoju svjetsku slavu stekao s filmovima Dečko, dama, kralj, špijun i Let the Right One In.

Autor originalne priče Jo Nesbø sudjelovao je u projektu kao izvršni producent, a posebno zanimljivo njegovoj vjernoj publici je njegova cameo ulogu u Snjegoviću. Uvjerljivosti ove filmske priče pridonosi i autentični krajolik snježnog Osla, Bergena i Rjukana, gdje je čitava radnja filma i snimljena.

Ovaj spoj zastrašujućeg bestselera i nepogrešive redateljske kreacije privukao je veliki broj ljubitelja žanra i Jo Nesbøa u kina te je film Snjegović najgledaniji film tjedna.

Ne propustite svjedočiti razriješenju ove krvave zimske misterijeKad počne padati prvi ovosezonski snijeg, za nekoga će već biti prekasno.

20.10.2017. 11:31:00
http://metro-portal.hr/snjegovic-najgledaniji-film-tjedna-u-hrvatskoj/108064/