Metro-portal.hr

objavljeno 10.03.2011. 19:37:15
20. DANI HRVATSKOG FILMA

Snimite svoju reklamu i prijavite se na KRV

Kultura promjene Studentskog centra ponovno otvara natječaj za KRV - Kućni Reklamni Video

Natječaj za Kućni reklamni video
Natječaj za Kućni reklamni video (Kultura promjene)

Dosta vam je dosadnih, napornih, seksističkih, zastarjelih i loše sinkroniziranih reklama koje vam prekidaju omiljeni program?! Snimite sami svoju reklamu!!

Kultura promjene Studentskog centra ponovno otvara natječaj za KRV - Kućni Reklamni Video. Pozivamo sve zainteresirane da snime reklamu. Kao i uvijek, KRV stavlja ideju ispred kvalitete vašeg reklamnog videa i snimati možete amaterskom kamerom, fotoaparatom, čak i mobitelom.

Uvjeti prijave:

-maksimalno trajanje reklame 60 sekundi

-zabranjeno je reklamirati pornografiju, narkotike, proizvode koji zagađuju okoliš te proizvođače koji ne poštuju ljudska prava

-pošaljite reklamu na DVD-u sa svim vašim podacima (ime i prezime ili pseudonim, e-mail adresa i telefon) najkasnije do 01. travnja 2011. na adresu:

STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
TEATAR &TD - ZA KUĆNI REKLAMNI VIDEO - KRV
n/r Danijela Terek
Savska cesta 25
10 000 Zagreb

Sve pristigle radove prikazat ćemo u sklopu 20. Dana hrvatskog filma koji će se održati u Studentskom centru od 04. do 9. travnja 2011. Žiri će odabrati najbolje reklame i nagraditi ih krvavo dobrim nagradama.

Vjerujemo da možete snimiti sto puta bolju reklamu od onih kojima ste svakodnevno bombardirani i zato..... ne oklijevajte!

Autorice: Ana Markić i Natalija Manojlović

Prošlogodišnju konkurenciju možete pogledati na youtube kanalu KućniReklamniVideo (http://www.youtube.com/user/KucniReklamniVideo).

Program realiziraju Dani hrvatskog filma i Kultura promjene SC-a u suradnji s Kinoklubom Zagreb.

10.03.2011. 19:37:15
http://metro-portal.hr/snimite-svoju-reklamu-i-prijavite-se-na-krv/56338/