Metro-portal.hr

objavljeno 16.05.2010. 15:56:41
JEZIVO

Snimio aktivnost duhova u svojoj kući

POGLEDAJTE VIDEO - Stvari u "ukletoj" kući lete na sve strane dok na tavanu "netko" pomiče i razbacuje stare kofere

Snimio aktivnost duhova u svojoj kući
Snimio aktivnost duhova u svojoj kući (Shutterstock)

Sljedeće snimke objavio je korisnik Youtubea pod nadimkom "mellowb1rd", a navodno pokazuju aktivnost poltergeista ili zlih duhova u njegovoj kući. Sam vlasnik snimki navodi: "Morao sam napustiti kuću na nekoliko sati, no nisam očekivao ništa ozbiljno nakon što sam postavio kameru na snimanje. Sada mi je drago što sam to učinio. Uspio sam snimiti i nekakvu aktivnost u kuhinji međutim snimka nije toliko dobra."

Komentira i svoj drugi video: "Rijetko ostavljam kameru na tavanu jer je tamo vruće kao u paklu, ali sad mi je jasno otkuda dolazi ta buka."

No jedan istraživač paranormalnih pojava navodi kako je pisao Mellwobirdu kada je njegov fenomen prvi put objavljen na Youtubeu. Postavio mu je pitanja o učestalosti i vremenu događanja ovih pojava, te dodao kako bi volio istražiti njegovu kuću te podijeliti moguća otkrića. Tri puta mu je zahtjev odbijen i nije dobio nikakav odgovor. "Mislim da ovo dovoljno govori, i čini mi se da je riječ o prijevari. Ovakva regularna i nasilna paranormalna aktivnost definitivno bi privukla pažnju velikih medija koji bi platili da mogu svjedočiti, no autor radije objavljuje snimke na Youtubeu", zaključuje istraživač Chris Halton. Je li u pravu procijenite sami.

16.05.2010. 15:56:41
http://metro-portal.hr/snimio-aktivnost-duhova-u-svojoj-kuci/40139/