Metro-portal.hr

objavljeno 03.09.2011. 13:26:00
STRAŠNO!

Snimali svoju četverogodišnju kćer kako vozi po krcatoj autocesti

Video je snimljen u gradu Jinan i prikazuje četverogodišnju djevojčicu kako vozi automobil po prometnoj autocesti, dok joj roditelji koji sjede iza nje daju vozačke upute

Fotografija vijesti

Ovaj gotovo nestvarni video dolazi nam iz Kine, a prikazuje četverogodišnjakinju kako vozi automobil po prometnoj četverotračnoj autocesti, dok joj otac daje upute, a majka sve bilježi kamerom, piše britanski The Sun.

U pozadini se čuju glasovi roditelja kako upozoravaju djevojčicu, koja čak nije niti vezana, da neprestano gleda naprijed i da pokuša zadržati pažnju na promet oko sebe.

U jednom trenutku pretekne drugo SUV vozilo, na što joj otac ljutito kaže: „Koncentriraj se! Budi oprezna kada pretičeš druga vozila".

Nakon što joj se na semaforu upalilo crveno svjetlo, djevojčica se pogrešno prestrojila u traku za skretanje ulijevo, nakon čega se hladnokrvno (i vrlo vješto) prebacila u susjednu traku za ravno.

Nakon nekoliko minuta vožnje roditelji su očigledno zaključili da je vozila dovoljno te joj otac govori: „Jia Zheng, zaustavi auto. Pusti tatu da vozi."

Muškarac tada izlazi iz vozila i sjeda za vozačko sjedalo. U tom se trenutku može vidjeti kako sa pedala miče svojevrsne mini-štule koje su djevojčici služile kao produžeci za noge.

Video je snimljen u gradu Jinan u Kini i stavljen je na YouTube. Jesu li i kineske vlasti obaviještene o ovom, u najmanju ruku nepromišljenom postupku roditelja ove djevojčice, nismo uspjeli saznati.

Pogledajte ovaj nevjerojatni video:

03.09.2011. 13:26:00
http://metro-portal.hr/snimali-svoju-cetverogodisnju-kcer-kako-vozi-po-krcatoj-autocesti/62853/