Metro-portal.hr

objavljeno 20.10.2011. 19:29:00
ZIMSKI UVJETI

Snijeg na cestama kroz Gorski kotar, vozači se mole za oprez

Zbog zimskih uvjeta na cestama u Gorskom kotaru vozila moraju imati zimsku opremu, a kamioni i tegljači imaju zabranu prometovanja

Fotografija vijesti

Zbog snijega na cestama u Gorskom kotaru obvezna je zimska oprema, a za kamione prikolicama i tegljače zabranjen je promet, javlja HAK.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicana, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na autocesti A6 Rijeka - Zagreb između Bosiljeva 1 i Kikovice te na cestama kroz Gorski kotar na području Delnica i Čabra, izvijestio je HAK, koji upozorava da se ne ide na put bez zimske opreme.

Promet teče otežano uz zastoje zbog prepriječenih teretnih vozila na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između čvorova Delnice i Ravna Gora u smjeru Zagreba.

Zbog olujnog vjetra na A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke, zabrana je za teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle, kampere, kombi vozila i vozila s kamp prikolicama.

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene mogu voziti samo osobna vozila, a na Krčkom mostu zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

20.10.2011. 19:29:00
http://metro-portal.hr/snijeg-na-cestama-kroz-gorski-kotar-vozaci-se-mole-za-oprez/64596/