Metro-portal.hr

objavljeno 06.02.2014. 12:14:00
NOVI SPOT

Snažna pop balada "Ne mogu reći ti zbogom" u izvedbi grupe Libar

Ne mogu reći ti zbogom, skoro sasvim mrtvo srce je, ne mogu reći ti zbogom, do nas više nema puteva“

Libar ima novi spot
Libar ima novi spot (Menart)

Novi singl „Ne mogu reći ti zbogom" grupe Libar, s hvaljenog istoimenog albuma,  snažna je pop balada koja u sebi objedinjuje ljubavne i refleksivne elemente. Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Siniše Jakelića i Tonija Mijača koji svojom jednostavnošću stavlja najveći naglasak na samu pjesmu. 

„Pjesma se senzibilitetom naslanja na najbolje pjesme iz bogate tradicije balada kako s ovih prostora tako i u kontekstu svjetskih izdanja. Univerzalna tema otuđenja, straha i potreba za nekim pjesmu čini aktualnom u svakom umjetničkom periodu dok je moderna produkcija stavlja uz bok recentnim europskim i svjetskim pjesmama te vrste" - komentira Ivan Ivanišević, basist Libra i autor pjesme.

Pogledajte spot sniman u Spaladium areni:

Dok marljivo odrađuju gaže po Hrvatskoj i regiji, grupa Libar priprema i materijal za novi album koji se očekuje u prodaji do kraja godine.

Rad na novom albumu najavili su pjesmama „Oprosti mi"  s kojom su se predstavili na Splitskom festivalu prošle godine i osvojili drugu nagradu žirija „Srebrni val", te pjesmom „Vrh" koju su izveli na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku iste godine te odnijeli kući nagradu za najbolji tekst.

Libar možete pratiti na njihovom Facebooku!

06.02.2014. 12:14:00
http://metro-portal.hr/snazna-pop-balada-ne-mogu-reci-ti-zbogom-u-izvedbi-grupe-libar/83125/