Metro-portal.hr

objavljeno 05.05.2016. 16:07:00
WOW!

Snapchat je najpopularnija društvena mreža

Stručnjaci predviđaju kako će broj korisnika Snapchata nastaviti rapidno rasti jer ova aplikacija neprestano poboljšava svoje usluge

Snapchatu popularnost rapidno raste
Snapchatu popularnost rapidno raste (Arhiva)

Najpopularnija društvena mreža već odavno nije Facebook, a prema zadnjim podacima, Snapchat je pretekao i InstagramTwitter.

U samo nekoliko zadnjih mjeseci korištenje Snapchata poraslo je s 19 na 28 posto. Dakle, u jako brzo vrijeme 'žuti' je prešao preko 100 milijuna korisnika diljem svijeta.

Stručnjaci predviđaju kako će broj korisnika nastaviti rapidno rasti jer ova aplikacija neprestano poboljšava svoje usluge.

Posljednjim updateom, Snapchat je postao jedina platforma koja integrira chat, audio i video poruke, ilustracije, stikere, dnevni ekskluzivni sadržaj velikih svjetskih brendova, live događaje i nestajući sadržaj. Dakle, na mnogo interaktivniji način omogućuje komunikaciju nego što je to slučaj s WhatsAppom ili Viberom. 

Također, velika prednost Snapchata je što sadržaji poslani u porukama nestaju odmah nakog gledanja ili čitanja, dok 'kolaž dana' ili story može biti dostupan samo 24 sati i zatim nestaje u nepovrat. 

Brojne svjetske zvijezde već su izgubile pamet za Snapchatom i doslovno iz minute u minutu snapaju svoje živote! 

Nakon Snapchata, druga najpopularnija društvena mreža je Instagram, na trećem mjestu je Twitter i tek onda dolazi Facebook, koji se sve teže nosi sa smanjenom aktivnošću korisnika.

05.05.2016. 16:07:00
http://metro-portal.hr/snapchat-je-najpopularnija-drustvena-mreza/97965/