Metro-portal.hr

objavljeno 11.12.2012. 14:00:36
ODLIČNO!

SMS AUDIO by 50 CENT – novi brand na hrvatskom tržištu

Proizvodi tvrtke SMS Audio koja je u vlasništvu hip-hop mogula 50 Centa odnedavno su dostupni i u Hrvatskoj

Sjajne slušalice SMS Audio
Sjajne slušalice SMS Audio (emobile.hr)

Tvrtka SMS Audio, u vlasništvu hip-hop mogula 50 Centa, premium je proizvođač stereo slušalica i audio opreme koji kombinira najnaprednije tehnologije, funkcionalnost i stil donoseći studijski zvuk u moderno dizajniranim proizvodima. Trenutno se na hrvatskom tržištu mogu naći četiri modela slušalica iz tri tehnološke grupe. U ponudi su In-Ear, On-Ear i Over-Ear slušalice ovog popularnog branda.

STREET by 50 In-Ear stereo slušalice namjenjene su ljudima koji ne mogu bez glazbe. Praktične su i mogu se nositi bilo gdje. Uz tanak kabel koji se ne zapetljava i Apple upravljački mikrofon s kontrolom glasnoće, ove slušalice opremljene su profesionalno sinkroniziranim 11mm zvučnicima koji pružaju kristalno jasan zvuk uz čisti komfor.

STREET by 50 On-Ear slušalice napravljene su za ljude koji glazbu vole slušati u pokretu. Kompaktne su i sklopive te opremljene mekanim jastucima (soft-memory pjena) koji jamče ugodno nošenje. Slušalice

STREET by 50 Over-Ear su profesionalne slušalice koje nikoga neće razočarati. Opremljene su odvojivim kabelom (s mikrofonom) koji se ne zapetljava, a tu je još i unaprijeđeni BASS te ugodni soft-memory jastuci za ugodnije nošenje.

U ponudi su još i vrhunske bežične (Wi-Fi) stereo slušalice SYNC by 50 Over-Ear. Ove slušalice daju kristalno čist zvuk bez gubitka kvalitete i do udaljenosti od 20 metara od izvora, a imaju mogućnost sinkronizacije do 4 para slušalica (SYNC) na jedan izvor zvuka.

Pored modernog izgleda, SYNC by 50 slušalice imaju UFP podesivu traku napravljenu od snažne i fleksibilne plastike. SYNC nudi hibridni bežično/žični dizajn - uz bežično slušanje glazbe pomoću punjivih litij-ionskih baterija, potpuno su funkcionalne i spajanjem kabla na izbor zvuka.

Svi modeli slušalica opremljeni su mikrofonom i podržavaju handsfree telefoniranje.

Cijene slušalica kreću se od 749 kn do 2799 kn, a kupiti se mogu kod maloprodajnih partnera E-mobilea ili na www.emobile.hr

11.12.2012. 14:00:36
http://metro-portal.hr/sms-audio-by-50-cent-novi-brand-na-hrvatskom-trzistu/75373/