Metro-portal.hr

objavljeno 10.06.2011. 07:49:00
LJUBAVNI OGLASI

Smiješni oglasi za upoznavanje

Tražim filozofa za doručak, gurmana za ručak,... kralja za krevet. Gdje si?

Pismo
Pismo (Free Digital Photos)

Potraga za velikom ljubavi (svojom ili tuđom) budi maštu. Najbolji dokaz je knjiga "Radiolog traži ženu s unutarnjom ljepotom" koju je objavila njemačka autorica Doris Preißler. Mjesecima je skupljala neobične oglase po novinama i pronašla sljedeće bisere:

Uskršnji zec (54/1,90) traži zečicu (do 45) za traženje jaja i više.

Vuk samotnjak, 31 g., traži radoznalu crvenkapicu do 34 g. za vezane strasti.

Lijep muškarac (40 g,, 180 cm), odlično građen, uzbudljiv, bolji od dosade u kariranoj košulji i sivom odijelu traži elegantnu damu, može i stariju. Više na upoznavanju.

Roštiljam u aluminijskoj foliji, pozdravljam šefa, guram kolica u dućanu, telefoniram preko fiksne linije, peglam traperice, mijenjam kupaće nakon plivanja, brojim kovanice, imam 43 godine, 1,8 m, volim kulturu i sport.

Tražim velikodušnog milijunaša koji želi da se za njega brine atraktivna Turkinja, nekad poslovna žena, 30 g., 173 cm, nježna.

Mršav 48-godišnjak spreman za ženu učiniti sve osim krenuti na posao. Pozor: Ne tražim muškarce ili parove, samo žene. Za topli obrok. Znatiželjna?

Čekam ženu iz snova. Molim da se jave samo zgodne.

Tražim iskrenu ženu koja nije umišljena i koja ima ozbiljne namjere jer za sve ostalo nemam živaca.

Poklanjam djevca, unikat, nikad korišten, 33 g., nije lak za korištenje ali je lojalan, visok, mršav, nije atletski građen, ali je zainteresiran za zajedničke sportske aktivnosti . Godine, izgled, podrijetlo nevažni.

Dominantna dama, 43, traži muškarca koji zna što želi. Prednost daje muškarcima za život a ne sezoncima i preljubnicima.

Atraktivna žena (41) traži muškarca bez brade i naglaska čije je želja za djecom već zadovoljena.

Tražim filozofa za doručak, gurmana za ručak, Robin Hooda za šetnje, Kolumba za svakodnevicu i kralja za krevet. Gdje si? Javi se ako si viši od 1,80 i imaš 50-60 godina.

Kako gore tako dolje. Kako unutra tako vani. Kako ja tako ti. Ž, 48, 174 cm.

Ž, s 20.000 plavih lasi i jednako toliko iluzija traži M za osnivanje obitelji. Razne sposobnosti i ludosti uključene

10.06.2011. 07:49:00
http://metro-portal.hr/smijesni-oglasi-za-upoznavanje/59950/