Metro-portal.hr

objavljeno 13.04.2015. 11:24:00
ZANIMLJIVO

Smanjite struk u samo tjedan dana

Zanimljiv recept ruske fitoterapeutkinje priprema se vrlo jednostavno, pa vam stvarno ne bi trebao biti problem isprobati ga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Prirodni recepti za mršavljenje su gotovo u pravilu bitno učinkovitiji od raznih "čudotvornih" pripravaka u slobodnoj prodaji, pa smo vam odlučili prenijeti jedan vrlo zanimljiv, jednostavan i (kažu) dobar.

Dakle, radi se o receptu ruske fitoterapeutkinje dr. Irine Stefanofske, a uzimanjem ovog kućnog pripravka trebali biste gubiti i do 1 cm u struku dnevno. Naročito je učinkovit kod žena, tvrdi dr. Stefanovska nakon što je provela istraživanja učinaka.

Najvažniji je sastojak hren, koji je zbog svog sastava - vitamini B1, B2, B6 i C, fosfor, kalcij, magnezij i željezo - osim ukusnog dodatka jelima i sjajno ljekovito sredstvo. 

Hren čisti organizam, ubrzava metabolizam, otklanja umor, olakšava probavu masne hrane, a u isto vrijeme i potiče razmnožavanje i razvoj korisnih bakterija u crijevima.

Sastojci

125 g hrena
3 žlice meda
3 neprskana limuna

Priprema

Prerežite limune, izvadite koštice i ubacite u blender s oguljenim korijenom svježeg hrena. Sve dobro izmiksajte, dodajući polako 3 žlice meda da se svi sastojci međusobno prožmu. Spremite u staklenku i držite u hladnjaku.

Uzimanje

Pripravak se uzima dva puta dnevno prije obroka, jednu malu žličicu tijekom tri tjedna, a već za tjedan dana moći ćete se pohvaliti vidljivim rezultatima.

13.04.2015. 11:24:00
http://metro-portal.hr/smanjite-struk-u-samo-tjedan-dana/91150/