Metro-portal.hr

objavljeno 14.04.2018. 11:14:00
EHHH...

Smak svijeta, po tko zna koji put - 23. travnja

Naravno, tada stiže biblijski Sudnji dan, ukazat će nam se i Nibiru iliti Planet X i počinje Treći svjetski rat uz sudjelovanje Antikrista...

I opet mi odlazimo u povijest...
I opet mi odlazimo u povijest... (Arhiva)

Smak svijeta najavljuje se nekoliko puta godišnje, a najnoviji je datum oko kojeg kruže teorije zavjere, kaže već notorni David Meade - 23. travnja.

Naime, on je pronašao nekoliko razloga za baš taj dan, prigodno krenuvši s Biblijom i poglavljem 12:1-2 iz Knjige otkrovenja gdje stoji sljedeće:

"Veliki se znak pojavio na nebesima: žena obučena u Sunce, s Mjesecom pod nogama i krunom od dvanaest zvijezda na glavi. Bila je trudna i plakala je u boli i agoniji rađanja". Meade i ekipa koja ga podržava tvrdi da žena označava sazviježđe Djevice u kojem će se Sunce i Mjesec poravnatii s Jupiter.

Naravno, tada stiže biblijski Sudnji dan, ukazat će nam se i Nibiru iliti Planet X i počinje Treći svjetski rat. Da bi sve bilo u skladu s Biblijom, dolazi i Antikrist pa nam slijedi teških sedam godina muka na Zemlji.

David Meade uporno, gotovo ciklički najavljuje dolazak Nibirua svakih otprilike pola godine, a sada je za svaki slučaj ostavio mogućnost da Sudnji dan ipak bude u listopadu...

Pa se vi pripremite, što da vam drugo kažemo...

14.04.2018. 11:14:00
http://metro-portal.hr/smak-svijeta-po-tko-zna-koji-put-23-travnja/111506/