Metro-portal.hr

objavljeno 21.12.2012. 09:03:00
TOČNO VRIJEME

Smak svijeta dolazi u 12.11?

Da ne bi bilo zabune, oni koji vjeruju u majanski kalendar moraju pričekati do 12 sati i 11 minuta kako bi mogli reći da su preživjeli smak svijeta

Hoće li doći do spiritualnog smaka svijeta
Hoće li doći do spiritualnog smaka svijeta (Arhiva)

Smak svijeta najavljen za danas, 21.12.2012. ima još jedan dodatak koji se manje spominje u medijima, no dobro je poznat svima koji su čitali razne teorije zavjera.

Naime, prema tim tumačenjima sudnjeg dana, smaka svijeta, kraja civilizacije ili Armagedona, točno vrijeme kad se treba dogoditi promjena je 11 sati i 11 minuta po Greenwichu. Tada bi, prema astrološkim proračunima, trebalo doći do poravnanja s centrom galaksije.

Poravnanje planeta trebalo bi otvoriti portale na Zemlji, kao i ljudske čakre, i promjena i smak svijeta koji se najavljuje dogodio bi se u svakom od nas, vodeći nas prema boljem čovječanstvu.

Naravno, ima i drugih tumačenja koja predviđaju otvaranje portala i dolazak NLO-a kojima upravljaju izvanzemaljci dobre i loše vrste - jedni bi nas trebali napasti, a drugi spasiti, barem oni koji prebivaju u planini iznad francuskog Bugaracha, gdje od noći traje utrka i natezanje tisuća ljudi koji vjeruju u smak svijeta i dvjestotinjak policajaca.

Bilo kako bilo, kako je kod nas u tom trenutku 12 sati i 11 minuta, ako se išta dogodi, dogodit će se tada. Možda ćete trebati oslušnuti što se zbiva u vašem umu, jer je, prema nekim tumačenjima, to trenutak kozmičke tišine i harmonije ... 

Naravno, ako se tada ništa ne dogodi, oni koji baš žele smak svijeta danas reći će da se radi o lokalnom vremenu u Chichen Itzi, što daje još šest sati nade ljubiteljima armagedona, tj. pripazite na 18.11 sati. Ako i tada sve bude kao inače, slobodno stavite status na Facebook i zapišite u životopis kao postignuće - preživio/preživjela sam smak svijeta!

Evo nekoliko tumačenja brojeva 11.11:

Za slučaj da još niste obaviješteni, evo vam Protokol za smak svijeta 21. 12. 2012. kako bi znali što raditi.

21.12.2012. 09:03:00
http://metro-portal.hr/smak-svijeta-dolazi-u-12-11/75547/