Metro-portal.hr

objavljeno 27.10.2016. 16:50:00
EH, DA ...

Smak svijeta dolazi ... 15. studenoga? (opet!)

Nema godine bez barem dva datuma na koje bi trebao nastupiti smak svijeta, pa ni ova nije iznimka - ostalo nam je malo više od dva tjedna ...

Pa vi preživite do kraja godine ako možete :)
Pa vi preživite do kraja godine ako možete :) (Arhiva)

Smak svijeta ove će godine (drugi puta) nastupiti 15. studenoga kada se Sunce ugasi na 15 dana - vrište naslovi senzacionalističkih novina i portala, odmah do vijesti o izvanzemaljcima koji otimaju torbice na cesti, čovjeku-gušteru iz močvare i seksualnim sklonostima Donalda Trumpa.

Zašto sada, pobogu? E, priča ide ovako ... toga će dana, kaže recimo Daily Star, Venera i Jupiter biti gotovo poravnati u odnosu prema Suncu, pa će Venera sjati 10 puta jače od Jupitera. Tim će sjajem zagrijati plinove na Jupiteru koji će onda otići prema Suncu.

Da bi Sunce "probavilo" tu količinu plinova, ono će poprimiti plavičastu boju površine i to će trajati dva tjedna, a mi ćemo se na Zemlji posmrzavati?!

No, za svaki slučaj postoji i druga mogućnost, a ona dolazi još ranije - u ponedjeljak, 31.10. kad bi to trebalo nastupiti zbog paljenja naftnih polja na Bliskom Istoku, a sve je to, kažu, predvidio Nostradamus:

Ako obje ove varijante propadnu, tu je i plan C - nuklearni rat između Irana i Izraela u studenome ove godine koji uzrokuje Treći svjetski rat ...

Sve u svemu, loše nam se piše ... ako sve teorije zavjere propadnu, nama Hrvatima koji smo dobili Vladu Superhikova koji žele još jače opaliti po džepu siromašne da bi dali menadžerima i banksterima neće biti dobro ... što je najtočnije od svega u ovom tekstu, po našem skromnom mišljenju.

27.10.2016. 16:50:00
http://metro-portal.hr/smak-svijeta-dolazi-15-studenoga-opet/101022/