Metro-portal.hr

objavljeno 31.08.2011. 11:05:29
SAZNAJEMO

Slušalice Novero Tour stigle u Hrvatsku

Novero Tour su moderne i kvalitetne Bluetooth slušalice dostupne i u Hrvatskoj

Novero Tour Bluetooth slušalice
Novero Tour Bluetooth slušalice (Movens)

Elegantno su dizajnirane i omogućavaju bežično slušane glazbe sa bilo kojeg Bluetooth telefona ili glazbenog uređaja kao i handsfree telefoniranje. Novero Tour slušalice se vrlo jednostavno pomoću Bluetootha spajaju na svaki mobitel i time znatno olakšavaju komunikaciju, pogotovo u vožnji. Bez obzira vozite li bicikl, automobil ili nešto sasvim drugo, kablovi uvijek smetaju, a taj je problem Novero riješio sa slušalicama Tour.

Kao i ostali proizvodi ovog proizvođača, Tour je intuitivan za uporabu i napravljen je od najkvalitetnijih materijala te je opremljen naprednom tehnologijom zahvaljujući kojoj je zvuk uvijek kristalno čist.

Dizajnerski gledano, Tour lijepo spaja staromodne slušalice sa modernima. Ima uzak i prilagodljiv okvir i tako paše svakome tko ih nosi. Na desnoj strani nalaze se multifunkcijske tipke koje služe kao daljinski upravljač prilikom slušanja glazbe ili kao tipke za primanje i odbijanje poziva te podešavanje glasnoće zvučnika prilikom telefoniranja.

Novero Tour omogućuje povezivanje dvaju uređaja istovremeno, npr. iPoda za slušanje glazbe i mobitela za primanje i upućivanje poziva. Može se spojiti i na računalo sa bluetoothom, odnosno na bilo koji uređaj opremljenim ovom bežičnom tehnologijom. Punjenje baterije traje ukupno dva sata, a uređaj se nakon toga može koristiti i do šest sati za razgovor, pet sati za reprodukciju glazbe ili 120 sati na čekanju.

Cijena ovog uređaja iznosi 449,00 kn, a kupiti se može u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke Movens d.o.o. Više informacija potražite na www.movens.com.hr.

Specifikacije:

  • Bluetooth 2.1 + EDR

  • Dimenzije: 158 x 158 x 15 mm

  • Težina: 40 g

  • Domet: do 10 m

  • Razgovor: do 6 sati

  • Reprodukcija glazbe: do 5 sati

  • Na čekanju: do 120 sati

  • Punjenje baterije: 2 sata

31.08.2011. 11:05:29
http://metro-portal.hr/slusalice-novero-tour-stigle-u-hrvatsku/62744/