Metro-portal.hr

objavljeno 20.07.2020. 14:24:00
COOL

Slušajte Radio Lisinski, tu vrijedi biti poslušan

„Lisinski na otvorenome“ sada je dostupan i „u zatvorenome“! Nakon što smo ovoga proljeća „otvorili“ Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja počinjemo dijeliti s vama ma gdje vi bili

Radio Lisinski
Radio Lisinski (Arhiva)

Lisinski na otvorenome" širi se i virtualno. Budite s nama online na stranici www.lisinski.hr. U gornjem desnom uglu na našoj mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova. Prisjetimo se i odajmo počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. Oni su bili, jesu i ostat će s nama uvijek na istoj frekvenciji.

Sa željom da se još više povežemo, pokrenuli smo Radio Lisinski, internetski radio na kojem smo sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku... glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom.

Za izvedbe komornih sastava i  glasovirske recitale, za vas smo rezervirali večernje termine od 21 sat do 8 ujutro.

U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje.

Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji.

Želimo vam dobar prijam!

20.07.2020. 14:24:00
http://metro-portal.hr/slusajte-radio-lisinski-tu-vrijedi-biti-poslusan/126376/