Metro-portal.hr

objavljeno 27.10.2009. 13:41:32
novi svjedoci

Šlogar nije kupovao šampon prije ubojstva

Djelatnik trgovine Lush tvrdi da na dan ubojstva Ivane Hodak nije prodan niti jedan šampon protiv prhuti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ronald Gorsic / CROPIX)

Četvero novih svjedoka dalo je svoj iskaz na nastavku suđenja Mladenu Šlogaru osumnjičenom za ubojstvo Ivane Hodak.

Šlogarovu tvrdnju da je prije ubojstva u trgovini Lush kupio šampon protiv prhuti, opovrgnuo je danas djelatnik te prodavaonice. Rekao je da se ne sjeća Šlogara i da na dan ubojstva nije prodan šampon koji inače košta 54 kune.

Na sudu se pojavila i susjeda Hodakovih, Darija Doko koja je vidjela kako Ivana izlazi iz svog automobila. "Kada sam zatvarala prozor, vidjela sam Ivanu koja je nosila fascikl s papirima i torbu, a za pet do deset minuta začula su se dva pucnja."

Dvojica soboslikara koja su na dan ubojstva radila u Hatzovoj 2 nagnula su se prema dolje kada su začula pucnjavu, a niti jedan od njih nije vidio plavi fascikl i papire već samo Ivaninu torbu.

Radnici tvrde da su prethodno čuli zvuk potpetica pa uzvik "a joj", prvi pucanj, teško disanje te drugi pucanj. Ispričali su i kako su vrata zgrade blokirali kantom boje kako se ne bi zatvarala, pa je moguće je da je ta kanta omogućila Ivaninom ubojici ulazak u zgradu.

Antinio Zujić, odvjetnik Mladena Šlogara tražio je da se iz spisa izdvoje pištolj i streljivo ustvrdivši da su nezakonito pribavljeni, no sudac je taj zahtjev odbio, produžio pritvor osumnjičenom i objavio da će se suđenje nastaviti u studenom ili prosincu.

27.10.2009. 13:41:32
http://metro-portal.hr/slogar-nije-kupovao-sampon-prije-ubojstva/25115/