Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2013. 08:11:00
SPEKTAKL

Slayer u Tvornici 23. lipnja

Bend je upravo u posljednjoj fazi rada na novom studijskom albumu čiji se izlazak očekuje u drugoj polovici ove godine

Slayer stiže u Zagreb
Slayer stiže u Zagreb (Arhiva)

Godinu dana nakon fantastičnog nastupa na prekrojenom Rokaju festivalu u lipnju 2012., Slayer se vraćaju na nešto što je oduvijek bio mokri san kompletne njihove vojske fanova - intiman klupski koncert, i to u Zagrebu!

Band koji posljednjih nekoliko desetljeća nosi program na najvećim svjetskim festivalima kapaciteta nekoliko desetaka tisuća ljudi, band koji je i na našem terenu još pred samo 2 godine nastupao u ZG Areni, ovoga puta svirati će za samo 1,300 fanova na koncertu koji već sada se može proglasiti jednim od ključnih događaja ove koncertne godine. Mjesto ovog nesvakidašnjeg susreta Slayera i fanova je Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture, u nedjelju 23. lipnja 2013. godine.

Nakon što se Rokaj fest prošle godine našao u problemima zbog nedovoljnog interesa za cijeli program, organizator je isti prekrojio ostavivši Slayer u poziciji headlinera na novom eventu održanom u dvorištu Pogona Jedinstvo. Već taj mali kapacitet od svega 2.700 ljudi bio je dovoljan mamac da ga fanovi sasvim ispune na fantastičnoj grmljavinskoj večeri 8. lipnja prošle godine.

Slayer sada vraćaju uslugu što im tada nije otkazan nastup, pronalaze rupu u kalendaru I dolaze u Zagreb na ekskluzivan klupski koncert!

Situacija za koji bi fanovi diljem Europe I svijeta dali pozamašne svote novca - Slayer u klubu - događa se upravo u Zagrebu uz limitirani broj ulaznica na svega 1,300. Zbog raskošne produkcije koja nije standardna za klupske svirke, kapacitet Tvornice malo će biti smanjen u odnosu na svoj uobičajeni, a na koncertu neće biti predgrupe, već se cijeli događaj najavljuje kao "An evening with Slayer". Ukoliko se koncert rasproda, u prodaju neće biti pušten dodatni kontingent ulaznica niti će se koncert seliti u veći prostor. Fanovi će se naći oči u oči s Tomom Arayom I društvom u doista iznimno rijetkoj varijanti Slayerovog koncerta!

Bend je upravo u posljednjoj fazi rada na novom studijskom albumu čiji se izlazak očekuje u drugoj polovici ove godine, te stoga nije isključeno da u Zagrebu premijerno izvedu I neke od novih pjesama.

ULAZNICE

Izrazito povoljan promotivni kontingent ulaznica za ovakav jedan događaj, po cijeni od svega 190 kn, u prodaju ide u petak 22.02. Ta cijena vrijedi zaključno s 07.03., a od 08.03. ulaznice iznose 220 kn.

Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznica iznositi će 250 kn.

Prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Dirty Old Shop, Tratinska 22

Maldoror, Lopašićeva 3

Rockmark, Berislavićeva 13

Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Aquarius CD Shop, Maksimirska 16

Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Dallas Music shop Split, Narodni trg 14

Dallas Music Shop Zadar, Široka ulica 2

Dallas Music Shop Šibenik, Kralja Tomislava 4

Prodajna mjesta Eventima I www.eventim.hr

Krajem lipnja u Tvornicu kulture, sa samo jednim danom razmaka, dolaze prvo Slayer, a onda 25. Lipnja Phil Anselmo i moćni Down. Praznično radoblje za sve domaće fanove žestoke svirke!

Grupu Slayer (I grupu Down) u Zagreb dovodi Los Angeles Agencija.

20.02.2013. 08:11:00
http://metro-portal.hr/slayer-u-tvornici-23-lipnja/76589/